Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Opstellingendag – Goud Coaching

24 november 2023 | 09:30 - 16:00

€30 – €140

Familie-en systeemopstellingen

Als het in je leven niet stroomt, als je je niet vrij voelt of zwaar, als er patronen zijn die zich in je leven herhalen of er is veel gedoe, dan kan een opstelling uitkomst bieden.

Iedereen heeft ouders en voorouders. We zijn immers allemaal geboren. Je vroegere gezin en je familie hebben een onzichtbare werking op jou. In een familieopstelling kijken we op een onbewuste laag naar dynamieken en verbindingen in je familie, zodat het in je dagelijks leven weer kan gaan stromen.

Ook een systeemopstelling kan dienend zijn in jouw vraagstuk. Dat lijkt op een familieopstelling, maar we werken dan ook met andere systemen, zoals je business of je innerlijke systeem met delen van jouzelf. Dat verzin je niet van tevoren: op de dag zelf wordt duidelijk hoe jouw opstelling zich zal ontvouwen.

 

Deelnemers

Je kunt op deze opstellingendag deelnemen als vraaginbrenger en als representant.

Als vraaginbrenger ontvang je een eigen opstelling.

Als representant kun je gevraagd worden om mee te doen in de opstellingen. Je hoeft daarvoor niets te kennen en te kunnen en het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met systemisch werk of met mij als opsteller. Ook representanten ervaren de opstellingendagen vaak als heel waardevol voor hun eigen proces.

 

Thema’s

Je kunt als vraag alles inbrengen waar je nú tegenaan loopt in je leven.

– Werk: steeds terugkerend ‘gedoe’ op je werk, conflicten met leidinggevenden of collega’s, moeite met werk behouden of vinden, problemen in je eigen business

– Relaties: moeite met een partner vinden, partners aantrekken die niet goed voor je zijn, angst voor verlating of verbinding, relatieproblemen, scheiding

– Gezondheid: onverklaarbare fysieke klachten

– Familie: moeizame relatie met ouders, gedoe met broers en zussen, thema’s in de opvoeding van je kinderen

– Welbevinden: somberheid, moeite met grenzen, te veel of te weinig verantwoordelijkheid, grote gevoeligheid, veel in je hoofd zitten, je niet gezien voelen, ergens niet bij lijken te horen, nergens thuis zijn, vastzitten.

 

Datum: vrijdag 24 november 2023

We werken van 10.00 – 16.00 uur. Deuren open om 9.45 uur.

Locatie: Cordium.

Er is de hele dag koffie, thee, fruit en lekkers. Neem wel je eigen lunch mee.

Tarieven: representeren € 30, eigen opstelling € 140.

Informatie en tickets: Goud Coaching

 

“Dank je wel voor je guidance in mijn proces, Dymph. Door mijn verleden écht aan te kijken ben ik nu écht in mijn toekomst ingestapt.”

 

“Dymph luisterde heel helder naar mijn vraag en bracht een heldere opstelling tot stand, waarin ik een stukje van mezelf terugvond. Super bedankt!”

 

“ik ben onder de indruk van wat er gebeurde tijdens deze dag. Ook als representant voelde ik me onderdeel van het geheel, zowel fysiek alsook gevoelsmatig. Ik werd bij elke opstelling geraakt door de emotie en energie die vrijkwam. Erg bijzonder om mee te maken!”

 

“Wat een warmte, wat een mooie groep. Dank je wel voor de familieopstelling, Dymph. Ik was toeschouwer en deelnemer en het proces heeft me heel erg goed gedaan. Wanneer je nog stukjes uit je verleden moet oplossen dan is dit de manier om weer dichterbij jezelf te komen. Deze dag was een cadeautje.”

Gegevens

Datum:
24 november 2023
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€30 – €140
Site:
https://goudcoaching.nl/familieopstelling-nijmegen/

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Dymph van der Gun – Goud Coaching
Telefoon
06 - 30 92 58 56
E-mail
info@goudcoaching.nl
Bekijk de site van Organisator