Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Opstellingen van het verlangen; Leven vanuit vreugde en vervulling

24 februari | 09:45 - 17:00

€65 – €547

Opstellingengroep van het verlangen Leven vanuit vreugde en vervulling

Vanuit de kracht van samen delen, samen helen en bijdragen aan een nieuwe wereld, ga je met in groepsverband 3x aan de slag met het helende werk van zelfontmoetingen volgens de opstellingsmethodiek van Franz Ruppert en in twee individuele verdiepende sessies.

Je kunt tijdens deze innerlijk reis intensief werken aan je eigen proces om te leven vanuit vreugde en vervulling.

Locatie Cordium,  Kosten € 65 – € 547, 10.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur

 

Opstellingen van het verlangen

 

Leven vanuit vreugde en vervulling

Het is nu de tijd om in je grootsheid te stappen en de persoon te zijn die je in wezen bent. Zet je verlangen neer en transformeer alle blokkades die hier tussen zijn gekomen. Als je deze blokkades aankijkt en in de opstelling doorwerkt, kom je oog in oog te staan met je ware zelf. Dan kun je naar grote hoogtes vliegen net als de adelaar. Vandaaruit schep je je mooiste leven en bijdrage aan een nieuwe wereld, vol vrede, vreugde, schoonheid en kracht.

Opstellingen van het verlangen / IoPT
Vanuit de kracht van samen delen, samen helen en bijdragen aan een nieuwe wereld, ga je met in groepsverband 3x aan de slag met het helende werk van zelfontmoetingen volgens de opstellingsmethodiek van Franz Ruppert en in twee verdiepende individuele sessies. Je kunt tijdens deze innerlijke reis intensief werken aan je eigen proces om te leven vanuit vreugde en vervulling.

 

Per dag is er ruimte voor vier processen onder begeleiding van Erna Vinkers of Lieda van Stigt met ondersteuning van de andere deelnemers die als resonant beschikbaar zijn voor jouw proces.

 

Data, Locatie & Tijd

Op onderstaande 3 dagen komen we bijeen bij Cordium en in de Refter tussen 10.00 en 17.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur.

  • Zo 21 januari 2024 de Refter

Emoties: Hoe om te gaan met emoties die hoog zitten en je onverwachts overvallen en meenemen? Of het nu gaat over boosheid, woede, frustratie, irritatie of verdriet. Onderzoek wat je nog tegenhoudt om deze emoties op een gezonde manier te uiten, te doorvoelen en los te laten zodat je steviger komt te staan.

 

  • Woe 14 februari 2024 Cordium

Relaties: kun je jezelf liefdevol in de spiegel aankijken? Je hart openen en de verbinding met jezelf en met de ander herstellen. Zonder oordeel en (zelf)kritiek. Uit liefde voor jezelf.

 

  • Za 24 februari 2024 Cordium

Dromen, missie, werk: contact maken met onze oerkracht en niet langer gebukt gaan onder verwachtingen van onszelf en anderen waarmee we ons zelf kleinhouden. Moedige stappen zetten om dromen te realiseren en werk te doen wat zin geeft. Het leven te kunnen vieren en vreugdevoller en vervulder te kunnen leven.

 

Wees welkom!

 

Investering
De bijdrage voor deze innerlijke reis is € 547,-, inclusief koffie, thee, versnaperingen en fruit.

Hiervoor kun je in twee persoonlijke processen werken met je eigen vraag/ verlangen,  ben je de derde datum van harte welkom als toeschouwer en resonant en kun je in twee individuele sessies je proces verder verdiepen.

Wil je alleen één of meerdere dagen resoneren? Dat kan voor € 65,- per keer.

Informatie en aanmelding

Voor je aanmelding of meer informatie over deze opstellingsdagen, kun je contact opnemen met: Lieda van Stigt via www.lievscoaching.nl

Wie zijn wij?

Wij, Erna en Lieda vinden elkaar in onze passie en missie. Heling door het vergroten van bewustzijn en begeleiding in je reis terug naar je ware zelf is wat ons drijft. Wij willen bijdragen aan een mooiere wereld door te worden wie je echt bent. In je eigen kracht en je volledige potentieel hier op aarde leven, in geluk, liefde, vrijheid en verbinding. Specialisaties zijn trauma, heling van je innerlijk kind, hechtings- en ontwikkelingstrauma en seksueel misbruik. Onze persoonlijke ervaring en speelsheid nemen we deze dag mee. We zijn in staat om met kwetsbare thema’s te werken vanuit een veilige en zachte bedding waar je helemaal jeZelf mag zijn.

www.letsheal.nu en www.lievscoaching.nl

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
09:45 - 17:00
Kosten:
€65 – €547

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Lieda van Stigt en Erna Vinkers