Laden Evenementen

OnderwijsOpstelling – Organisatie

10 april 2025 | 09:00 - 17:00

€875

Voor wie?

De Systemische OnderwijsOpstelling is ontwikkeld voor bestuurders en directies van scholen. We betrekken hierbij niet het team zelf, maar werken met representanten
.

Wat is het?

Een systemische OnderwijsOpstelling biedt:

✅ de mogelijkheid om vanuit een vraagstuk diverse scenario’s te verkennen en te ervaren;

✅ de kans om de situatie vanuit verschillende invalshoeken te zien, wat de start kan zijn van een hernieuwde blik en een nieuwe en effectieve aanpak;

✅ hulp bij het matchen van specifieke taken aan de juiste collega’s, het identificeren van optimale aanpassingen in de organisatiestructuur.


Hoe werkt het?

Het begint met een intakegesprek van ongeveer een uur met onze opsteller. Tijdens dit gesprek worden de vragen en problemen besproken, en maken we een organogram van de school.

Na de intake betrekken we representanten en starten we de opstelling. Dit proces duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Onze ervaren representanten krijgen kunnen feilloos waarnemen wat er onder de oppervlakte speelt, zonder voorkennis. Door systemische interventies brengen onze opstellers in een “tableau vivant” naar boven wat nodig is om de hulpvraag te beantwoorden.

Benieuwd naar hoe deze benadering nieuwe inzichten kan brengen voor jouw school? Meld je dan aan voor een OnderwijsOpstelling!

Gegevens

Datum:
10 april 2025
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€875
Site:
https://groepsgelukplatform.nl/product/onderwijsopstelling-organisatie/

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Désirée Farro
Telefoon
+31 (0)6-499 74 815
E-mail
info@groepsgeluk.nl
Bekijk de site van Organisator