Laden Evenementen

Meditatieconcert met Shakuhachi

21 juni | 19:30 - 20:30

€ 15

Ervaar de unieke klank van de Japanse bamboefluit en kom helemaal tot rust.

Shakuhachi grootmeester Hélène Seiyu neemt je mee in een diepademhalingsmeditatie door middel van traditionele zenmuziek.

Het concert begint met een RO-buki meditatie om verbinding te maken met je ademhaling. Hierop volgt een aantal traditionele muziekstukken “honkyoku” uit de Zen-boeddhisme traditie. De unieke klank van de shakuhachi verbindt je met je ademhaling en de natuur, en opent de deuren naar je innerlijke zelf. Ervaar rust, ontspanning en maak een bijzondere muzikale reis door de traditionele zen-spiritualiteit. Het concert eindigt in de stilte, die bij de muziek hoort.

Je kunt het concert zittend of liggend ervaren. In de Verheldering zijn meditatiekussens, bodemstoelen, dekens en comfortabele matrassen aanwezig. Het grootste deel van de vloer in deze zaal bestaat uit een zachte judomat. Draag soepel zittende kleding en neem eventueel extra sokken mee.

Hélène Seiyu Codjo is een gediplomeerde shakuhachi grootmeester (Dai Shihan). Haar diploma en Japanse artieste naam Seiyu 聖 優 (Holy Kindness) heeft zij ontvangen van haar Japanse meester Fukuda Teruhisa.

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
€ 15
Site:
https://hipsy.nl/shop/59230-meditatieconcert-met-de-japanse-bamboefluit-shakuhachi

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Hélène Codjo
Telefoon
+31 653356220
E-mail
helene@fluitshakuhachi.nl
Bekijk de site van Organisator