Laden Evenementen

GroepsGelukLeerkracht – basistraining GroepsGeluk

15 januari 2025 | 09:00 - 17:00

€1175

Dit is de basistraining GroepsGeluk, waarna je direct aan de slag kunt met het materiaal. Na de basistraining is er een ruime keuze aan verdiepingsdagen.

Doel

Wanneer je de dynamiek zichtbaar maakt van je klas of groep, heb je als leerkracht/ groepsleider direct handvatten om in lastige situaties snel de balans te herstellen. Met een groepsopstelling maken leerlingen hun interne proces en beleving extern. Hierdoor krijgen zowel de leerkracht als de leerlingen inzicht in de processen die spelen in de groep. Je kunt daarbij denken aan pestsituaties, ruzies, groepsdruk, onderlinge irritaties, maar ook vriendschappen.

Training

Door de tweedaagse training GroepsGeluk – systemisch werken in de klas – , kun je als leerkracht en groepsleider de methode GroepsGeluk eigen maken. Hierdoor heb je een effectieve tool in handen om een fijn pedagogisch klimaat te creëren.

Voor wie

Voor leerkrachten en coaches die werkzaam zijn in het basis- en middelbaar onderwijs en andere professionals die met groepen kinderen en/of jongeren en volwassenen werken. De training is individueel of met een geheel team te volgen. De training is op basis van 16 effectieve contacturen en vereist 14 uur zelfstudie in de vorm van stage en verdieping.

Niveau

GroepsGeluk is een post hbo-training. Dit betekent dat we ervan uitgaan dat onze deelnemers een hbo-denkniveau bezitten.

Meer informatie
Lees hier meer informatie over deze training.

Gegevens

Datum:
15 januari 2025
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€1175
Site:
https://groepsgeluk.nl/training-professionals/

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Désirée Farro
Telefoon
+31 (0)6-499 74 815
E-mail
info@groepsgeluk.nl
Bekijk de site van Organisator