Laden Evenementen

Familieopstellingen

9 november | 09:00 - 12:30

€27 – €87

Wat is een familieopstelling?

Al het gedrag heeft een oorsprong. Een familieopstelling is een mooie ervaring en maakt duidelijk wat de onbewuste oorzaak is achter je gedrag en waar bepaalde blokkades vandaan komen. Dit doe je niet met je eigen familieleden, maar met andere deelnemers die de positie van jouw familieleden innemen. Dat kan het gezin uit je jeugd of je huidige gezinssamenstelling zijn.

De opstelling helpt je inzichten te geven in het grotere geheel (je systeem) waar je onderdeel van bent vanuit je ervaringen, je relaties, je jeugd en het hier en nu. Sommige patronen worden zelfs van generatie tot generatie overgedragen en worden pas doorbroken als ze zichtbaar worden. Hierdoor kunnen zaken op zijn plek vallen, zullen dingen gaan ‘klikken’ en zul je merken dat je milder naar jezelf kan zijn en je meer open staat voor verandering. Vaak kun je dingen direct opruimen en gaan er enige tijd na je deelname al ‘als vanzelf’ dingen verschuiven.

Deelname vraagsteller

De vraagsteller brengt een vraag in waar hij of zij tegenaan loopt. Tijdens de workshop zal de vraag aan bod komen en zullen andere deelnemers (representanten) zich vanuit een innerlijke beweging in de ruimte opstellen naar het familiesysteem van de vraagsteller.

Via systemische interventies gericht op bewust- en heelwording, wordt helder wat de verstrikking is. Door deze ervaring ontstaan er nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Deelname representant/ toeschouwer

Ben je helemaal nieuw in systemisch werk en familieopstellingen, dan kun je eventueel eerst als toeschouwer of representant deelnemen, zodat je kunt zien en ervaren wat het is en wat het voor je kan betekenen. Dit kan indirect al heel veel opleveren, omdat veel situaties herkenbaar zijn voor anderen.

Je bent van harte welkom om mee te ervaren. Je kunt je aanmelden als representant en/of een vraag inbrengen.

Koffie/thee vanaf: 9.00 uur
Start: 9.30 – 12.30 uur

Kosten: €27,-
Vraag inbrengen: €87,-

De factuur die je na inschrijving ontvangt, kun je indienen bij je zorgverzekeraar. AllesKids&Co staat vermeld in het ledenregister van de NFG  en de RBCZ. Daardoor vergoeden verschillende zorgverzekeraars, geheel of gedeeltelijk de kosten.

Gegevens

Datum:
9 november
Tijd:
09:00 - 12:30
Kosten:
€27 – €87

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Désirée Farro
Telefoon
+31 (0)6-499 74 815
E-mail
info@groepsgeluk.nl
Bekijk de site van Organisator