Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Ontspanningsmassage 13 en 14 jul

13 juli | 09:30 - 14 juli | 17:00

€257

Wil jij verschillende massagetechnieken leren om ontspannende en genezende massages te geven? Dan is onze tweedaagse massage cursus perfect voor jou! Tijdens de cursus ontspanningsmassage leer je door anderen te masseren en door zelf gemasseerd te worden. Door deze combinatie van aanraken en aangeraakt worden leer je niet alleen het gebruik van verschillende technieken, maar voel je ook wat de effecten hiervan zijn. De cursus ontspanningsmassage vormt samen met de vervolgcursus klassieke massage de volledige cursus sportmassage. Onze massage cursus wordt gegeven op onze locaties in Zaandam (dichtbij Amsterdam), Nijmegen en Rotterdam. Wij bieden daarnaast ook een thuiscursus aan.

Dit kun je na de cursus ontspanningsmassage

  • Een algehele ontspanningsmassage geven
  • Professionele massagetechnieken toepassen voor nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten
  • Ontdekken of masseren iets voor je is.
  • Masseren in de juiste werkhouding, zodat je zelf geen last krijgt van rugpijn.

Wat houdt de massage cursus in?

Tijdens de massage cursus word je begeleid door onze professionele trainers en oefen je op een medecursist(e). Dit wordt gedaan omdat het ontvangen van een massage net zo belangrijk is als het geven ervan. Door de massage ook zelf te ontvangen voel en weet je precies hoe de toegepaste technieken ervaren zullen worden. Zo weet je dus ook precies waar je rekening mee moet houden tijdens het geven van een massage. Tijdens de cursus ontspanningsmassage krijg je een gratis downloadbare reader (inbegrepen bij de prijs van de cursus). In deze reader vind je alle nodige praktische en theoretische informatie over klassieke massages. Daarnaast zijn er ook online video’s beschikbaar die over de getoonde massage technieken gaan.

Na deze massage cursus kun je nog verder gaan met de cursus voor klassieke massage. Deze twee cursussen vormen samen de gehele praktijkkant van de NGS opleiding voor sportmassage. Wanneer je tien ontspanningsmassages, tien klassieke massages én de theorie beheerst, dan kun je examen doen. In dit praktijkexamen toon je dat je de massagetechnieken beheerst. Bij slaging voor dit examen ontvang je een getuigschrift.


Dag 1 Dag 2
9.30 Aankomst, Koffie en Thee 9.30 Aankomst, Koffie en Thee
Uitleg over Massage en over deze cursus; kennismakingsoefening, Opbouw van de massage en massage handgrepen oefenen; tips over aanschaf massagetafel en opzetten massagetafel Toegepaste yoga en meditatie, Massage van de benen (voorkant)
Thee pauze Thee pauze
Massage van de nek en schouders Massage van de armen
Lunch Lunch
Massage van de rug Herhaling massage nek / schouders Herhaling massage van de rug
Thee pauze Thee Pauze
Massage van de benen (achterkant) Demonstratie Klassieke Massage, opklappen massagetafels en tips voor duurzaam gebruik massagetafel, evaluatie
17.00 Afsluiting dag 1 17.00 Afsluiting cursus

Gegevens

Begin:
13 juli | 09:30
Einde:
14 juli | 17:00
Kosten:
€257
Site:
https://anand.nl/agenda/ontspanningsmassage-nijmegen-13-14-jul-2024/

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Anand Opleidingen
Telefoon
0757 - 112 133
E-mail
info@anand.nl
Bekijk de site van Organisator