Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CORE ENERGETICA INTRODUCTIEWORKSHOP “Huh, een INNER SELFIE??”

21 april | 09:30 - 17:00

€95

Raar eigenlijk, wij zien alleen onze buitenkant, maar bijna alles gebeurt vanbinnen” (uit: De jongen, de mol, de vos en het paard).

En is dit zichtbaar of juist niet…..?! Jouw SELFIE is de beste, mooiste, positiefste en leukste zelf. Hoe staat dit in verhouding tot jouw INNER SELFIE?

In deze workshop gaan we op zoek naar het verhaal van je lichaamshouding. Wat vertelt je houding over jezelf, je kwaliteiten, je energie en je gedrag? We gaan met elkaar je INNER SELFIE ontdekken. Op een speelse manier en door bepaalde oefeningen krijg je meer inzicht in jezelf en de ander. Hier kun je in het dagelijks leven je voordeel mee doen.

Voor wie: Voor iedereen die kennis wil maken met Core Energetica en op zoek wil naar meerlevensenergie. En voor mensen die erover denken de Beroepsopleiding (internationaal, voertaal Engels, 4 jaar) of de Transformatietraining (voertaal Nederlands, 2 jaar) te gaan doen. Beide starten in oktober 2024.

Door wie: De workshop wordt geleid door Margo Bolenius en Francis Welten. Zij maken allebei deel uit van het teachersteam van de Transformatietraining.

MARGO BOLENIUS heeft ruim 30 jaar ervaring in begeleiding van mensen in diverse functies bij organisaties en in het bedrijfsleven, als manager en consultant. Sinds 2012 doet ze dit vanuit haar eigen praktijk, en sinds 2017 werkt ze ook als core-energtisch therapeut. Haar motto: let go of control for more flow and grow.

FRANCIS WELTEN combineert Core Energetica met Postural Integration, een lichaamsgerichte psychotherapie die verkrampingen losmaakt, zodat gevoelens verwerkt kunnen worden. Francis is gefascineerd door de kracht van aanraken en aangeraakt worden, de mogelijkheden tot heling,

Kosten: € 95,00 Inclusief koffie, thee. Neem zelf je lunch mee.

Aanmelden: mail naar info@coreenergetica.nl

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€95

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Francis Welten en Margo Bolenius