Louter Spelend Bewustzijn

CoachingEnergie & Intuitie

Over Elisabeth Maria Louter en jij als klant


Het begin van bewust healen
Ik neem je mee terug naar het jaar 2001. Ik denk ergens aan en plotseling wordt ik me bewust dat er energie uit mijn handpalmen komt, mijn handpalmen staan in de fik lijkt wel. Als operatie assistente heb ik geen idee, wat dit voor ommekeer in mijn leven brengt.  Ik begin vanuit intuïtie, bewust te experimenteren met energie uit mijn handen. Ze blijken healingskracht te bevatten.

Eén van mijn grootste eyeopeners is geweest dat je energie met intentie kunt sturen
.
Ik ben me gaan ontwikkelen in de kunst van healing door verschillende energetische opleidingen te volgen, waarbij ik me tegenwoordig HBO paramedisch geneeskundig therapeut, ademcoach en trauma- bewustzijn- en Transformatiecoach mag noemen.


Op een gegevens moment heb ik de healing sessies naast me neer gelegd.
 Ik kom op het punt, dat ik minder begeleiding van mijn energetisch team ontvang. Hier word ik gevraagd zelf mijn verantwoordelijkheid te nemen. Mijn eigen antwoorden in mijzelf te vinden.  Dit vergt zelfvertrouwen, dat had ik toen nog niet genoeg.
Het gaat over: in jezelf geloven en lef, moed hebben je bewust uit te spreken van binnenuit. Het gevolg is dat je je ook niet meer klein kan houden, of jezelf onzichtbaar maken.
Die volgende stap, die keuze, daar was ik toen duidelijk nog niet aan toe.

Het gaat enkel altijd om een keuze. De mijne was:” Ik wil er voor mijzelf zijn vanuit de liefde voor mezelf. “

Het gaat nog meer om jou als klant te empoweren dit ook zelf te doen. Want geef jij bewust jouw eigen woorden aan jouw proces, aan wat je voelt, hoort, ziet, of ruikt, je krijgt dan bewustzijn op wat er speelt in jou, zonder er opnieuw in te duiken. Hierdoor kan wat er gaande is nog makkelijker omgezet worden.

Coaching is mijn eerst volgende stap, maar niet vanuit de consensus maar vanuit de energie.  Energetisch innerlijk leiderschap. Mijn praktijk liep wat stug. Maar ga ik eenmaal weer met de verschillende healingsmethodes aan de gang, stroomt het als vanzelf.

In de loop van de jaren zijn mijn trajecten van 1 jaar naar 7 maanden, naar 12 weken naar 6 weken gegaan. Met hetzelfde effect:
Blijvende transformatie tot op het gen in je DNA. Oude gewoontes, trauma, chronische ziekte, longcovid, onverklaarbare plotseling opkomende ziekte of pijn. Misbruik, te weinig zelfvertrouwen, jezelf klein maken, onzichtbaar voelen. Allemaal onderdelen waarom mensen bij mij komen en nog veel meer.
*Je kunt altijd met mij contact opnemen voor jouw vraag, of ik jou erbij kan helpen, wat jou tegenhoud in vanuit vrijheid te leven.
Het mooie is dat je dit allemaal kan omzetten zonder in ouden wonden te wroeten.
Iemand zei laatst tegen mij: “Weet je wat jij doet, jij verlaagt steeds weer de bodem, zodat je een steeds diepere laag raakt, die omgezet wordt. “

Klanten weten vaak niet meer hoe ze gestart zijn bij mij, waar ze in het begin van de 6 weken stonden.
Jij, iedereen heeft een bepaald bereik van mogelijkheden, frequenties, een eigen perspectief op zichzelf en de wereld om zich heen. Verander je nu bewust je eigen binnen wereld, dan ga je anders reageren, naar jezelf toe maar ook naar de ander. Het gevolg is dat jij verandert, anders reageert, waardoor de wereld om je heen, je gezin, vriendinnen, collega’s met jouw mee veranderen.  Je leven krijgt een ander breder perspectief. Je krijgt een andere kijk op de wereld. Er is meer mogelijk, dan voorheen.

Als je kiest om met mij te gaan samenwerken vind er een gegarandeerde verandering plaats.
Al je vier lichamen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel worden gereset, weer in communicatieve verbinding verbonden met elkaar. Ik werk in, met al jouw lichamen. In alle bewustzijnslagen en in alle dimensies, tijden, waar de energie ons brengt En er verandering mag plaats vinden. Dit natuurlijk in samenspraak met jou. Jij bent de procesleider. Ik kan niets zonder jouw toestemming. Daarom help, begeleid ik je de diepte in, naar waar we het omzetten. Jij geeft er zelf woorden aan, zodat je er bewustzijn op krijgt en dat deel, wat afgescheiden of bevroren was, weer bij je terug kan komen waar het eerst onveilig was. Je voelt je steeds meer heal, een eenheid.

Heb vertrouwen in je eigen proces ik ben er voor je, je hoeft het niet alleen te doen.  Iedere klant heeft haar/ zijn eigen woorden nog gevonden, dus jij ook, ook al heb je daar zelf geen vertrouwen in, ik wel, jij dat ook kan. Met verschillende technieken en methodes want voor iedereen is anders, is er een andere makkelijke manier om te zetten wat omgezet mag worden.
Wat zijn jouw intenties, wat wil je achter je laten? Waar wil je naar toe?
Daar gaan we samen voor.

 

Op het moment geef ik 2 trajecten;

 

Het 6 weken persoonlijk op jou afgestemd innerlijk leiderschap traject.
Waar bij je meer zelfvertrouwen krijgt. Je zelfliefde gaat ervaren. Het is een echte hartopener. Vanuit alle veiligheid, want anders gebeurd er niks en bevries je juist meer. Altijd geaard en in verbinding met de bron. Je empowerd jezelf enorm, door zelf je antwoorden te vinden, natuurlijk begeleid ik jouw hier in alle zes de weken.

Je ontdekt dat je steeds meer vrijheid ervaart in hoe je denkt, beweegt en emotionele triggers worden steeds minder actief in jou, omdat je het innerlijk werk doet.
Het oude wordt omzet naar nieuw waar je veel blijer van wordt. Je leven voelt steeds minder zwaar. Je gaat van overleven naar leven op vele vlakken. Je Frequentie wordt  verhogend, waardoor je veel meer mogelijkheden ziet als voorheen.
Op mijn website in de blogs staat er meer over verschillende onderwerpen.
Waarbij je ook 3x op de even donderdag avonden mag meedoen met de healing van de Asthors, het healersras vanuit de 15de dimensie. Dit is een cadeau aan jezelf.

Een klant vertelt over haar 6 weken traject:
“”Mijn leven is 180 graden gedraaid. Ik dacht is dit het nu, is dit nu mijn leven. Moet ik het hier mee doen? “ Zij had al 3 jaar last van longcovid. Na een paar sessie heeft ze weer genoeg energie om boodschappen lopend te doen en zelf te koken. Staat ze met energie op en ze slaapt weer beter. Haar hobby’s als zwemmen en tuinieren doet ze gewoon weer. Haar kinderen hoeven zich geen zorgen meer te maken over mam. Want mam kan alles weer zelf.

Er zijn zoveel meer nieuwe mogelijkheden voor haar open gelegd, wat ze voorheen allemaal niet meer kon, maar nu weer wel.
Dat ik haar al in het begin van het traject de volgende vraag kon stellen; “Nu ben je waar je wilde zijn. Je vraag was meer energie. Nu zijn je mogelijkheden en jouw perspectief van jezelf en de wereld om je heen verandert, naar mogelijkheden. Wat wil je nog meer?” Haar ogen gaan stralen van al de mogelijkheden die voorheen niet meer in haar bereik lagen en nu weer in overvloed aanwezig zijn. Genoeg energie door de dag, haar lichaam is weer van haarzelf.
Innerlijke leiderschap
, vanuit alle veiligheid, zelfvertrouwen, empowerd naar vrijheid, zelf care en vanuit de liefde voor haarzelf. Ook haar voeding heeft ze aangepast.    

De 4 maanden training is voor ondernemers die healingen geven, Je hebt de wens jouw healingen naar een dieper level te bewegen. En nieuwe methodes te leren. Live in Nijmegen ook in het Cordium

Werk jij met energie dan kan deze training ook interessant zijn voor jou, zeker als  je zelf al wat innerlijk werk hebben gedaan. Deze maanden zijn super frequentie verhogend, dus ook je bereik van mogelijkheden wordt uitgebreid, je perspectief op jezelf en de ander worden steeds breder.
Waarbij je healingsmethodes leert die ik van het healersras de Asthors heb geleerd. We leren  van elkaar. Maar ook door ons bereik van frequenties steeds hoger te maken, waar onze mind enkel de limit is. We gaan leren werken in al onze 4 lichamen, resetten en aanzetten van het zelf healend vermogen, je leert je eigen language of light herkennen.

Verschillende release methodes van de psoas, de nervus vagus.
Meer mitochondriën aanmaak, waardoor er ook meer zuurstof wordt opgenomen, waardoor al je systemen, zoals o.a. spijsvertering- immuunsysteem, vatenstelsel, neurotransmitters, hersenen enz. beter gaan werken en op elkaar ingespeeld, afgestemd zijn.
En nog veel meer. Zie op mijn website www.elisabethmarialouter.nl

De pilot training begin op 1 juli 2024. Er zijn nog 2 plaatsen.
Deze training zal ik hierna vaker gaan doen in het Cordium. Heb je interesse

Vindt je dit interessant en voel jij die yes daar wil ik bij zijn, dan kun je contact opnemen via
Whatsappen op 0636505945  of mijn contact pagina. 
We komen om de week bij elkaar de ene keer live in de zaal, de ander keer online. Waarbij je ook nog precies op jouw afgestemd, vier keer een 1- op -1 healing coaching sessie ontvangt en je op de donderdagavonden mee mag doen met de Asthors healingen, het unieke cadeau aan je zelf.

Ik neem je mee tijdens een sessie bij een klant er gebeurde iets wonderlijks.
Ik voelde iets bij de knie van mijn klant en vraag of daar iets gebeurd is. Dat klopt haar kruisband is gescheurd geweest en nooit helemaal goed geheald.
Plots gebeurd er het volgende: ik bemerk dat ik als vanzelf een energetische operatie aan het uitvoeren ben. De klant geeft toestemming. 
Hoe de operatie te omschrijven: Aan de ene kant hang ik boven ons samen, op een kleine afstand als een toeschouwer, voor het overzicht,  terwijl ik tegelijkertijd ook opereer samen met mijn healersteam de Asthors. We bevinden ons in een grote wit verlichte ” ruimte” met allemaal lichtwezens aanwezig. Ik pluk de instrumenten, als het ware uit de lucht. Voer de operatie uit leg een nieuwe kruisband aan en hecht netjes alles weer dicht.

Dat is de eerste keer een bijzondere wauw beleving kan ik je vertellen.
Voorheen kon mijn klant minderlang lopen zonder pijn en haar knie minder belasten. Nu 2 weken later na rust genomen te hebben om te healen. Heeft ze geen last meer van haar knie en geeft deze geen belemmering meer in geen enkele beweging of belasting.

Ik neem je mee naar een paar weken terug.
Ik zit rustig in mijn stoel. En verhoog langzaam mijn frequenties in mijn lichaam door gevoel en intentie. Ineens zie ik wit licht door mijn poriën naar buiten komen van binnenuit. Uit mijn lichaam komt een helder wit licht, mijn lichaam geeft tevens ook de grens aan. Ik voel een enorme liefdevolle eenheid in mezelf. Alles voelt  als één. Ik ben  onderdeel van het geheel, van alles wat is, in verbinding met alles wat is. Ik voel me totaal gevuld. Mijn hart staat wagenwijd open. Woorden schieten te kort om deze beleving goed te kunnen omschrijven.
Nu ik mijn frequentie bereik significant verhoog, merk jij dit als klant ook en resoneer jij als vanzelf met mij mee. De sky is not the limit.  

    
Af en toe geef ik in het Cordium ook verschillende interactieve masterclasses over:

*adem en bewustzijn, healing in al je lichamen, die beter met elkaar verbonden worden
*stressrelease, 95 % van de mensen hyperventileert maar merkt dat niet meer, omdat het de nieuwe normaal is van je lichaam. Je lichaam doet het ermee, omdat het niet anders kent. Het is gewoonte geworden. Vanuit onveiligheid ben je dit onbewust voor jou, gaan doen. Maar daarom lijkt het oké maar is het dit zeker niet, je lichaam gaat,  hierdoor steeds langzaam achteruit om dat er te weinig zuurstof afgegeven wordt aan de cellen. Je hyperventileert, zonder dat je er erg in hebt.
*hoge frequentie. Hoe kom je daar en waarom zou je jezelf bewust in die hogere frequentie willen brengen. Hoe hoger jouw bereik van frequenties hoe meer perspectief jij krijgt in wat er allemaal nog meer mogelijk is.
* Hsp’ers, oefeningen die je thuis ook kan doen, om meer bij jezelf te blijven. Onderscheidingsvermogen welke energie is van jou en welke van de ander, waar zit jouw lek en hoe bescherm jij je zelf tegen de energieën van de ander. En blijf je bij jezelf.

Heb je interesse in één van de masterclasses en je brengt minimaal 4 vrouwen/ mannen bij elkaar. Geef dit dan door aan mij via whatsapp, dan regelen we samen wanneer  we hem inplannen voor jou, bij het Cordium.
Bij alle masterclasses krijg je oefeningen mee die je thuis kan doen op een makkelijke manier. Kort en krachtig. Het gaat je veel brengen in jouw vrijheid, zelfvertrouwen, empowerment, en altijd vanuit een veilige plek.

telefoon: voor Whatsapp contact voor een afspraak .0636505945

Contact met Louter Spelend Bewustzijn