Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zelfempowerende bewustzijnsverruimende interactieve workshop: Je niet meer laten beïnvloeden door de wereld om je heen

9 juli | 10:00 - 12:00

€66

Ben jij hooggevoelig en heb je hier last van? Je voelt te veel, het overweldigt je. Je pikt van alles op van de wereld om je heen. Je voelt je niet meer veilig. Soms besluit je zelfs maar thuis te blijven in plaats van naar dat leuke event te gaan.

Verandert jouw stemming plotseling als je buiten bent of in een ruimte waar veel mensen zijn? Grote kans dat er dan net iemand voorbij gelopen is. Je hebt de stemming van de ander opgepikt en neemt deze stemming als van jou zijnde aan. Ook hier leer je mee om gaan, zodat jij je weer vrij kan bewegen en bij jezelf kan blijven, ongeacht wat er gebeurt in de wereld om je heen.

Het mooie van deze zelfempowerende workshop is dat je de volgende keer dat je buiten of in een menigte bent herkent wat er gebeurt. En juist daardoor kun je er zelf wat aan doen. Want dit heb je vandaag geleerd. Gaandeweg in jouw proces krijg je het zelfvertrouwen “Oh…ok, dit is wat er gebeurt”. Hoe heb ik het ook weer geleerd van Ellen. Ik kan dit. Gaandeweg of zelfs al meteen, word je goed in het herkennen, wanneer je de energie van een ander hebt oppikt en hoef je je niet meer af te sluiten voor de wereld om je heen. Je hoeft jezelf niet meer op slot te zetten. Want als je je afsluit voor de wereld om je heen, betekent dit, dat je jezelf ook afsluit voor jezelf. Het gaat beide kanten op. En dat is zeker niet wat je wilt. Je gaat jouw vrijheid tegemoet.

Ik creëer een veilige omgeving voor iedereen aanwezig.

Wat gaan we doen?

  • – Aarden, waarin je steeds meer gevuld wordt door je eigen energie.
  • – Voelen en ervaren welke energie van jou is en waar jouw energie voor jouw gevoel ophoudt; onderscheidingsvermogen; Louter Spelend Bewustzijn.
  • – Hoe jij jouw ruimte inneemt en hoe je jouw ruimte schoonmaakt van energieën om je heen.
  • – Een groepshealing met The Language of light, waar je je meer in jezelf voelt komen.
  • – En nog veel meer.

Ik ben Ellen Louter: Healer en coach. Als je met mij gaat werken verandert je leven en verruim je altijd je bewustzijn. Krijg jezelf je inzichten. Jij bent altijd de leider in jouw proces. Ik begeleid en ondersteun. Je pelt jouw diepere lagen af. Laagjes van onvervulde delen vol emotie vervullen. Schaamte, schuld, oordeel en overtuigingen die je bent gaan geloven in je leven; ze passen niet meer. Deze kun je healen en vervangen vanuit je hart, je innerlijke stem volgend van wat wel fijn voelt. Waar jij blij van wordt.

Eenmaal vrij wil je nooit meer anders.

Schrijf je in via e.louter@gmail.com

Kijk voor meer informatie op mijn facebook pagina; https://www.facebook.com/ellenlouter.7

www.ellenlouter.com aan deze website wordt nog wel gewerkt.

 

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€66

Locatie

Cordium

Organisator