Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshopdag Voelen waar je grenzen liggen

15 mei | 10:00 - 16:00

€110

Door Dymph van der Gun van Goud Coaching

Grenzen aangeven is goed voor ons, dat weten we inmiddels wel. Of dat nou gaat om situaties op het werk of in ons privéleven in het contact met vrienden en familie. Maar om je grenzen te kunnen aangeven, communiceren en bewaken, moet je wel eerst weten waar ze eigenlijk liggen.

Hoe ontdek je wat voor jou okee is? Wat nog wel goed voelt en wat niet meer? Hoeveel ruimte jij nodig hebt? Hoe ver jij wilt gaan? Wat anderen bij jou mogen doen?

Dat doe je door goed waar te nemen wat er in jou gebeurt en aandachtig te voelen in je lijf, zodat je dichtbij jezelf komt. Pas dan kun je én goed voor jezelf zorgen én je op een gezonde manier met de ander verbinden.

En daar oefenen we mee in de dagworkshop ‘Voelen waar je grenzen liggen’.

In deze workshop maak je spelenderwijs kennis met verschillende manieren van voelen en ervaren waar jouw grenzen liggen. Je krijgt een beetje theorie, maar we doen vooral veel ervaringsoefeningen met adem, aandacht, lijf en systemisch werk.

Een dag vol inzichten en ervaringen inclusief koffie, thee en een heerlijke vegetarische en biologische lunch van Thee Van Toen.

Welkom!

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€110
Site:
https://goudcoaching.nl/voelen-waar-je-grenzen-liggen/

Locatie

Cordium

Organisator

Dymph van der Gun
Telefoon:
06-30925856
E-mail:
info@goudcoaching.nl
Site:
www.goudcoaching.nl