Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop “Verdiep Je In Je Dromen”

8 december | 14:00 - 17:30

€52,50

Door Henk Mosterdijk

Dromen kun je ontvangen in de nacht, ze komen vanuit de kosmos en vanuit het licht, en nemen je mee op een nachtelijke reis langs de verschillende dimensies van jouw bewustzijn: de Psyche, het Innerlijk Weten en het Mysterie. Dromen zijn verhalen, spirituele verhalen, die jou aangeboden worden in de taal en de symbolen van jouw ziel. In jouw dromen bevindt zich informatie, die jou kan helpen jezelf beter te begrijpen en die richting kan geven aan jouw leven, jouw pad. Maar jouw dromen kunnen jou ook advies en goede raad geven, als je de boodschap (taal en symbolen) maar wilt leren begrijpen en er voor openstaat.

Het groepswerk bestaat eruit, dat elke deelnemer binnen de veilige setting en de positieve energie van de groep zijn of haar dromen kan vertellen. Vanuit de groep zullen reacties komen, want in iedere toehoorder zal jouw droom op een bepaalde manier resoneren en al die feedback zal jou meer inzicht in jouw droom geven. Het is natuurlijk wel zo, dat iemand anders jou nooit kan vertellen, wat jouw droom voor jou betekent. Echter, anderen kunnen wel bij jou voor een “A ha-belevenis” zorgen. Als er in jou helderheid ontstaat hierover, dan ben je op weg jouw droom te doorgronden, maar je houdt dus altijd wel zelf de regie. Voor meer inzicht in jouw dromen zullen wij ook gaan werken met opstellingen, waarin andere deelnemers als representanten kunnen optreden, dit kan voor veel inzicht zorgen

Voor Wie?

Voor iedereen, die door zijn of haar dromen geïnspireerd is en er mee aan de slag wil gaan.

Wat is het Doel van deze Workshop?

Ieder mens heeft een uniek verhaal en maakt een unieke reis. Het doel is, dat jij de symbolen en de taal van jouw dromen leert kennen en begrijpen. Waardoor jij de boodschap uit elk van jouw dromen kunt halen.

Technieken

Door jouw dromen op een creatieve manier te verbeelden, uit te beelden en te onderzoeken ontdek jij samen met de andere deelnemers in de groep nieuwe lagen van jouw onderbewuste.

Wat heb jij er aan?

Dromen zorgen ervoor, dat jij emotioneel gezond blijft.

Hand-out

Elke deelnemer krijgt een hand-out, waarin alles wat besproken wordt, vastgelegd is.

Pauzeren

Tijdens de workshop zullen een paar pauzes ingelast worden. Er zullen thee, sapjes en biologische versnaperingen aangeboden worden.

Kosten

€ 52,50

Aanmelden en/of informatie

Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing

Info@lung-ta.nl

www.lung-ta.nl

Voor meer info over de workshop: https://www.lung-ta.nl/agenda

Om je meer in te leven in deze materie zie mijn dromen blog: https://www.lung-ta.nl/dromen-blog

Gegevens

Datum:
8 december
Tijd:
14:00 - 17:30
Kosten:
€52,50
Site:
https://www.lung-ta.nl/agenda

Locatie

Cordium

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Site:
www.lung-ta.nl