Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Systemisch Werken: Van loyaliteit naar autonomie

10 juni | 10:00 - 17:00

€30 – €105

Door Wim Wolters

Loyaliteit met ons gezin van herkomst kan ons soms in conflict brengen met ons verlangen naar vrijheid en autonomie. Een familie-opstelling is een krachtige methode om een antwoord te vinden. Een verrassend inzicht in wat er speelt of gespeeld heeft in je systeem van herkomst kan je behulpzaam zijn bij je eigen proces en je eigen ontwikkeling.

In een familie-opstelling worden elementen uit jouw vraag in de ruimte opgesteld met behulp van representanten. De beweging van de representanten laat vaak al zien waar je vraag mee te maken heeft.

Vaak laat een opstelling een thema uit je systeem zien, waar je je niet zo van bewust was. Er kan iets getoond worden, waardoor je een helder inzicht krijgt in wat er speelt of gespeeld heeft in je systeem van herkomst. We zijn ons niet zo bewust van de dynamieken tussen onze ouders en hun ouders. De kracht van de methode van familie-opstellingen is het verkrijgen van een inzicht in de verborgen dynamieken.

Dit inzicht kan ons behulpzaam zijn bij ons eigen proces, bij onze eigen ontwikkeling.

Alle ruimte voor jouw vraag

Er is alle ruimte om je vraag voor een opstelling in te brengen. Je vraag kan gaan over gevoelens van verdriet, van boosheid, van onmacht, kan gaan over je verlangen naar meer eigenheid, meer autonomie, meer durf, meer naar buiten treden, meer inzicht in jezelf.

Zoals Rainer Maria Rilke zegt:

 “We moeten leren de vragen zelf lief te hebben, als boeken geschreven in een volkomen vreemde taal om dan ooit, zonder het te weten het antwoord binnen te leven”.

Praktisch

We starten om 10:00 uur en ronden zo tegen 17:00 uur af. Vanaf 09:30 uur is er koffie en thee, en rond de klok van 13:00 uur is er een heerlijke lunch.

De kosten voor deelname als representant en waarnemer zijn € 30,00 en voor wie een vraag voor een opstelling inbrengt zijn de kosten € 105,00.

Aanmelding

Je kunt je opgeven door dit Aanmeldingsformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info[at]cheironcoaching.nl.

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€30 – €105
Site:
https://www.cheironcoaching.nl/home/25

Locatie

Cordium

Organisator

Wim Wolters
E-mail
info@cheironcoaching.nl
Bekijk de site van Organisator