Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop | Kennismaken met Klankschalen

19 april | 14:00 - 17:15

€62,50

Door Henk Mosterdijk, Lung Ta Sound Healing

Wat is het Doel van deze Workshop?

Deze praktische workshop is er op gericht om de klankschaal te leren gebruiken en om jouw klankschaal te leren kennen. Ben jij al in het bezit van één of meerdere klankschalen, dan wordt het sterk aangeraden om ze naar deze workshop mee te nemen. Heb jij nog geen klankschaal, dan is dat geen probleem. Er zijn klankschalen aanwezig, waarmee geoefend kan worden.

Effecten van de Klanken (Geluidstrillingen) van de Klankschalen

Zelf vind ik het nog steeds fascinerend en blijf ik me erover verbazen, dat er zulke prachtige klanken aan de klankschalen ontlokt kunnen worden en dat deze klanken zo’n diep ontspannende werking op mensen kunnen hebben. Daarom bied ik de deelnemers bij het begin van de workshop een klankmeditatie (relaxatie) aan. Het is heel belangrijk, dat de deelnemers zelf goed ervaren, wat zij aan anderen aan kunnen bieden.

Technieken

Tijdens deze praktische workshop leer jij de grondbeginselen over klankschalen: Hoe moet je ze neerzetten? Hoe moet je ze aanslaan? Welke klopper moet je gebruiken om een klankschaal aan te slaan? Er is tijdens deze workshop veel gelegenheid om zelf te oefenen.

Wat heb jij er aan?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de opgedane kennis toe te passen in de privésfeer: Denk aan een meditatief rustmoment voor jezelf of voor jouw vrienden of kinderen. Jij bent ook al in staat om klankschalen op eenvoudige wijze professioneel in te zetten: Denk aan het geven van een meditatie met een klankschaal of begeleiding van yin yoga.

Hand-out

Elke deelnemer krijgt een hand-out, waarin alles wat besproken wordt, vastgelegd is.

Het is ook mogelijk een klankschaal aan te schaffen

Er zijn verschillende soorten schalen en kloppers aanwezig zijn om mee te oefenen, of aan te schaffen. De klankschalen worden aangeboden door Othala in Nijmegen: prijzen vanaf € 35.00. De schalen zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd.

Pauzeren

Tijdens de workshop zullen een paar pauzes ingelast worden. Er zal thee, sapjes en biologische versnaperingen aangeboden worden.

Kosten

€ 62.50

Aanmelden en/of informatie

Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing
info@lung-ta.nl
www.lung-ta.nl
Voor meer info over de workshop: https://www.lung-ta.nl/agenda

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
14:00 - 17:15
Kosten:
€62,50
Site:
https://www.lung-ta.nl/agenda

Locatie

Cordium

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Site:
www.lung-ta.nl