Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zelfempowerende bewustzijnsverruimende interactieve workshop: je niet meer laten beïnvloeden door de wereld op je heen

8 juni | 10:15 - 12:15

Gratis

GRATIS! Waarom? Feest! Mijn bedrijf Ellen Louter staat officieel bij de KvK 5 jaar ingeschreven. En jij mag gratis meevieren.

Ben jij hooggevoelig en heb je hier last van? Je voelt te veel, het overweldigt je. Je pikt van alles op van de wereld om je heen. Je voelt je niet meer veilig. Soms besluit je zelfs om maar thuis te blijven. Dit is niet nodig; hooggevoeligheid is een kracht. Vandaag leer je met jouw hooggevoeligheid om te gaan zodat jij je weer veilig en vrij voelt waar je ook naar toe wilt gaan.

Verandert jouw stemming plotseling als je buiten bent? Grote kans dat er dan net iemand voorbij gelopen is. Je hebt de stemming van de ander opgepikt en neemt het als zijnde van jou aan. Ook hier leer je mee omgaan, zodat jij je weer vrij kan bewegen en bij jezelf kan blijven, ongeacht wat er gebeurT in de wereld om je heen.

Het mooie van deze zelfempowering workshop is dat je de volgende keer dat je buiten bent herkent wat er gebeurt. En juist daardoor kun jij er zelf wat aan doen. Want dit heb je vandaag geleerd. Gaandeweg in jouw proces krijg je het zelfvertrouwen ”Oh… oké, dit is wat er gebeurt”. Hoe heb ik het ook weer geleerd van Ellen. Ik kan dit. Gaandeweg of zelfs al meteen, word je hier goed in, je hoeft je niet meer af te sluiten voor de wereld om je heen. Je hoeft jezelf ook niet meer op slot te zetten. Jouw vrijheid tegemoet.

Ik creëer een veilige omgeving voor iedereen aanwezig.

Wat gaan we doen?
– Aarden, waarin je steeds meer opgevuld wordt door je eigen energie.
– Voelen en ervaren welke energie van jou is en waar jouw energie voor jouw gevoel ophoudt; onderscheidingsvermogen; louter spelend bewustzijn.
– Hoe je jouw ruimte inneemt en jouw ruimte schoonmaakt van energieën om je heen, waardoor je je niet meer laat beïnvloeden door de wereld om je heen.
– en nog veel meer.

Ik ben Ellen Louter: healer en coach. Als je met mij gaat werken verandert je leven en verruim je altijd je bewustzijn. Krijg je zelf je inzichten. Jij bent altijd de leider van jouw eigen proces. Jij verandert door je eigen processen aan te gaan. Je diepere lagen af te pellen. Laagjes van onvervulde delen vol emotie vervullen. Schaamte, schuld, oordeel en overtuigingen die je bent gaan geloven in je leven: ze passen niet meer. Deze kan je healen en vervangen vanuit je hart, je innerlijke stem volgend van wat je wel fijn vindt. Waar jij blij van wordt.

Een klant zei: Van Ellen heb ik vleugels gekregen en ik doe ze nooit meer af.

Schrijf je in via ellen@ellenlouter.com en doe gratis mee. Eenmaal vrij wil je nooit meer anders.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
10:15 - 12:15
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.facebook.com/ellen.louter.7

Locatie

Cordium