Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GAAT NIET DOOR – Scholing Intuïtieve Waarneming 1 (SIW 1)

8 januari | 10:00 - 12:30

€475

Door Maria Rotte

Scholingen Intuïtieve Waarneming 1, 2 en 3 in 2020 – 2021. Drie op elkaar volgende opleidingscursussen, die elk bestaan uit 10 wekelijkse dagdelen. Intuïtieve Waarneming 1 (SIW 1) vormt de basis. Waarna men opnieuw kan kiezen verder te gaan met SIW 2 (verdieping) vanaf 26 maart 2021. Gevolgd door SIW 3 (verbreding) in het najaar 2021.

SIW 1

10 x van 8/1/2021 t/m 19/3

Het ontwikkelen en scholen van de eigen intuïtie en innerlijke waarnemer staan centraal. Intuïtie is die innerlijke helderheid, die ontstaat in het contact met de eigen diepste kern. Die innerlijke bron die altijd aanwezig en beschikbaar is, als we haar kunnen toelaten en ervaren. Dat vraagt het ontwikkelen van ‘een onthechte innerlijke waarnemer’. Die met neutrale blik en met behulp van de eigen innerlijke zintuigen kijkt achter de uiterlijke verschijningsvormen van levenskwesties. En tevens dieper kijkt in onszelf. Opdat we de oorspronkelijke dynamiek in onszelf en anderen beter kunnen aanvoelen en verstaan.

De kern van de scholing intuïtieve waarneming is leren om in het gewone dagelijkse werken & leven de eigen intuïtieve signalen te ervaren, waar te nemen én te volgen. Innerlijk weten & voelen wat voor jou ‘waar’ is en wat niet. Innerlijk weten & voelen wat van daaruit voor jou klopt om te dóen. Kunnen vertrouwen op jouw intuïtie vraagt zelfbewustzijn én zelfaanvaarding, ook op subtiel energieniveau. Steeds meer gaan vertrouwen op eigen innerlijke signalen en waarnemingen zoals ‘iets zomaar weten’ of ‘bepaalde zaken aanvoelen of voorzien’.

De volgende stap is naar jouw intuïtie te gaan handelen. Een belangrijke dagelijkse oefening is gaan waarnemen, wanneer je jouw intuïtie vertrouwt en volgt of wanneer juist een emotie, mening, oordeel, verlangen of belang jouw intuïtie vertroebelt. Door dat onderscheid te gaan maken, en te accepteren, ontwikkel je steeds meer acceptatie van jezelf in alle facetten die je bent. En daarmee komt de kwaliteit van de vrije waarnemer steeds meer beschikbaar in jouw ‘persoonlijke’ bijdrage in werk en leven.

De drie opeenvolgende scholingscursussen SIW 1, 2 en 3 zijn elk afzonderlijk geaccrediteerd bij de Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen (SKB) en na afloop ontvangt de deelnemer een certificaat.

Gegevens

Datum:
8 januari
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€475

Locatie

Cordium

Organisator

Maria Rotte
Telefoon:
06-51181486 / 024-3600835
Site:
www.mariarotte.nl