Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtend met Aandacht

9 april | 09:00 - 12:30

€59

Door:

Lara Felix (MOMENT) en Louise Hendriks (Zuiver Bewustzijn)

Iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust voor zichzelf en bewust met aandacht wilt stilstaan bij zijn of haar lichaam en binnenwereld.

Waarom:

Wij organiseren een ‘Ochtend met Aandacht’ (mini retreat) omdat het in een wereld vol prikkels vaak lastig is om je rust te vinden. Tel daar onze grote hoeveelheid keuzes en hoge verwachtingen bij op en je hebt de perfecte cocktail voor stress of spanning. Dit kan zorgen voor mentale en lichamelijke druk. Het is wat dat betreft niet makkelijk om jezelf met rust en ruimte in je hoofd aandachtig door het leven te bewegen.
Daarom gunnen wij iedereen een ochtend van innerlijke rust tijdens ons mini-retreat. Een ochtend om helemaal op te laden, veelal in stilte, zonder afleidingen of to-do lijstjes. Je gedachten minder serieus te nemen of zelfs los te laten en enkel te ‘zijn’. Lekker ontspannen en in contact komen met je lichaam.

Programma:

Tijdens onze Ochtend met Aandacht gaan we vertragen, de stilte in en de aandacht naar onszelf brengen. Een ochtend met een heerlijk programma met o.a. mindfulness, ademwerk, klankenbad, meditaties en oefeningen uit de positieve psychologie.

Aanmelden:

Gun jij jezelf ook zo’n ochtend? Meld je dan aan via info@zuiver-bewustzijn.nl

P.s. ervaring met de inhoud van het programma is niet nodig.

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
09:00 - 12:30
Kosten:
€59

Locatie

Cordium