Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ochtend met Aandacht

2 oktober 2022 | 09:00 - 12:00

€59

Door:

Lara Felix (MOMENT) en Louise Hendriks (Zuiver Bewustzijn)

Voor Wie:

Iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust voor zichzelf en bewust met aandacht wilt stilstaan bij zijn of haar lichaam en binnenwereld.

Waarom:

Wij organiseren een ‘Ochtend met Aandacht’ (mini – retreat) omdat het in een wereld vol prikkels vaak lastig is om je rust te vinden. Tel daar onze grote hoeveelheid keuzes en hoge verwachtingen bij op en je hebt de perfecte cocktail voor stress of spanning. Dit kan zorgen voor mentale en lichamelijke druk. Het is wat dat betreft niet makkelijk om jezelf met rust en ruimte in je hoofd aandachtig door het leven te bewegen.
Daarom gunnen wij iedereen een ochtend van innerlijke rust tijdens ons mini-retreat. Een ochtend om helemaal op te laden, veelal in stilte, zonder afleidingen of to-do lijstjes. Je gedachten minder serieus te nemen of zelfs los te laten en enkel te ‘zijn’. Lekker ontspannen en in contact komen met je lichaam.

Programma:

Tijdens onze Ochtend met Aandacht gaan we vertragen, de stilte in en de aandacht naar onszelf brengen. Een ochtend met een heerlijk programma met o.a. mindfulness, ademwerk, klankenbad, meditaties en oefeningen uit de positieve psychologie.

Gun jij jezelf ook zo’n ochtend? Meld je dan aan via info@zuiver-bewustzijn.nl

2 oktober 2022
Tijdstip: 9.00-12.00 uur
Locatie: Cordium Nijmegen
Investering: 59 euro pp

PS: ervaring met de inhoud van het programma is niet nodig.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2022
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€59

Locatie

Cordium

Organisator

Louise Hendriks
E-mail:
info@zuiver-bewustzijn.nl
Bekijk de site van Organisator