Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meditatief Klankrijk Evenement | Hoogtepunt van de lente

20 maart | 15:00 - 17:15

€32,50

Door Henk Mosterdijk, Lung Ta Sound Healing

Evenement met als thema “Hoogtepunt van de energetische lente – Bezieling en vorm verbinden”. De kiemen in jou (jouw inzichten, plannen en talenten) beginnen nu werkelijk vorm te krijgen. Jouw kiemen zijn in januari opgekomen, in februari aan de wereld getoond en in deze periode met mensen in contact gebracht. Het is nu dan ook van belang jouw kiemen zo goed mogelijk te verzorgen, want alles wat er nog niet aan deugt, wordt echt in die eerste vorm meegenomen in de ontwikkeling.

De omstandigheden voor deze verzorging zijn gunstig, want dit is een periode van harmonie en balans, zowel in de natuur als in jou als mens in ontwikkeling. Jouw kwaliteiten en talenten nemen nu een eerste vorm aan. Je hebt de mogelijkheid iets groots tot stand te brengen en daarmee til jij jouw leven naar een hoger niveau. Wel moet jij voortdurend aandacht geven aan het bewaren van deze harmonie en balans in alles, alleen dan ontstaan er definitieve vormen. Het bewaken en in goede banen leiden van dit proces kan lastig zijn, maar het in stand gehouden evenwicht van dit proces vergroot wel jouw werkingsveld. Luister tijdens de energetische maand maart ook goed naar jouw innerlijke leiding, jouw bron. Van binnen weet jij echt alles en doe het vooral in jouw eigen tempo en op jouw manier. In deze periode onderzoek en verken jij als creatief mens jouw talenten, begin jij jouw mogelijkheden te zien en begin jij jouw bezieling met jouw kiemen te verbinden. Daar ben jij heel veel mee bezig: Jij bent er gewoon vol van.

Dit evenement zal in ieder geval bestaan uit 3 onderdelen: [1] een Meditatie en/of Visualisatie, [2] Energetisch werk zoals Tai Chi en Qi Gong en [3] een Klank meditatie of Klank concert als afsluiting. De precieze volgorde en vorm van deze onderdelen is nog niet helemaal bekend, want die laat ik afhangen van de sfeer en energie van het moment in het energetisch seizoen en van wat dan in mij en rondom ons leeft.

Na het afronden van het evenement kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact. Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

Kosten

€ 32.50

Aanmelden en/of informatie

Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing
Info@lung-ta.nl
www.lung-ta.nl
Voor meer info over het klank concert: https://www.lung-ta.nl/agenda

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
15:00 - 17:15
Kosten:
€32,50

Locatie

Cordium

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Site:
www.lung-ta.nl