Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bronhealing een persoonlijk authentiek cadeau

22 juni | 20:00 - 21:00

€45,

Masterclass “Louter Liefde voor Jou”. 

Iedere keer komt er weer iets nieuws in jou naar boven wat aandacht vraagt om geheald te worden.

Een diepgaande transformatie in alle lagen van jouw zijn, geaard de energietrilling is hoog geïnitieerd door mij, De Asthors en De Azez.

De stilte in jezelf ervaren, vol Liefde en Kracht. Een cadeau aan jezelf van jouw eigen brontrillingsfrequentie, uniek, authentiek en persoonlijk.

Mee resoneren met de brontrillingsfrequentie samen met De Asthors en de Azez. Even een stilte moment van healing, persoonlijke groei, rust voor jezelf mijmeringen, binnenkomende inzichten, jezelf opladen, geaard, pure krachtige liefde, thuiskomen in jezelf

Een makkelijke unieke manier om persoonlijk te groeien en te healen van wat niet meer past bij wie je wilt zijn. Emotioneel, fysiek, mentaal.

Mijn team vertelt: Wij de Azez zijn het naamloze licht, ook wel het bronlicht genoemd, wij bevatten alle trillingsfrequenties. Ellen is een onderdeel van ons, zij is ook een Azez.
Wij De Asthors zijn het healersras vanuit de 12 dimensie. Ellen heeft vele levens bij ons gestudeerd en is nu afgestudeerd als allround healer.

Wij samen faciliteren de hoogste mogelijk trillingsfrequentie hier op aarde. Daar waar de energie deeltje met meer onderlinge ruimte bewegen, losser zijn, waardoor er makkelijker oude gewoontes of vastzittende denkpatronen, of lichamelijk ongemak losgetrild, opgelost kunnen worden.

 

Wat gaan we doen?

Eerst gaan we aarden vanuit ons hart. Hierna ga je je met de bron verbinden, jouw eigen brontrillingsfrequentie.

Hierna ga jij je ontdoen van energieën van de ander. Waardoor je meer rust en vrijheid, verstilling in jezelf gaat ervaren. In de drukke wereld om je heen.

Je ruimte om je heen ga je ook schoonmaken. Dit samen is zeer krachtig voor mensen die last hebben van energieën van de ander. Zich gauw moe voelen, of overprikkeld, slecht slapen, voor de HSPers onder ons.

Dit gedeelte kun je hierna ook thuis doen. Bijvoorbeeld voordat je naar de stad gaat. Of een andere drukke plaats opzoekt. Maar ook naderhand, om weer de rust in je systeem terug te pakken, als je merkt dat je weer volgelopen bent. Dit gaat je heel veel vrijheid opleveren.

Het vervolg ga je samen met jouw eigen energetisch team doen.
Wij, Ellen, De Asthors en De Azez members van mijn energetisch team bewaken de veilige ruimte. En initiëren de hoogste frequentie mogelijk op aarde, waardoor er veel omgezet kan worden. want hoe hoger de trilling hoe meer beweging, hoe makkelijker jouw systeem vastgezette energieën, zoals oude patronen en gewoonten los kan laten.

Je zet dit keer geen intenties. Dan kan de energie vrijuit stromen en is er zoveel meer mogelijk, wat jij niet voor mogelijk had gehouden. Je onderbewustzijn bevat onnoemelijk veel informatie. Zij/hij weet wat het eerste aandacht nodig, voor de grootste groei.

Kijk voor meer informatie op mijn website.  https://ellenlouter.com/louterliefdevoorjou

 

Wat heb je eraan?

De healing voelt, kun je ervaren als een enorme liefdevolle zachte, krachtige energie stroom in je lichaam. Jezelf in het nu-moment voelen verstillen in de drukke wereld om je heen.

 

Wat levert het jou op?

Gelijk al, of in de loop van de week ervaar je dat er verschil is. Wellicht kun je er je vinger niet op leggen, of is het juist al heel duidelijk voelbaar in je lichaam of je handelen. Maar het geeft je het gevoel van meer vrijheid en openheid. Je systeem opent zich. Je merkt dat er een gewoonte is verandert of je lichaam meer in rust kan zijn. Ergens in je systeem is er een verandering voelbaar. Je gaat je leven anders ervaren. Het begin van jouw diepe transformatiehealing is ingezet.
Wat? Dat is, is voor iedereen persoonlijk.
Hoe? Dat kan ik niet zeggen. Dat is geheel aan jou.

Jij bent jouw eigen leider in jouw leven. Wij faciliteren enkel de brontrillingsfrequentie en de veilige geaarde ruimte waarin jij kunt groeien. Maar dat het makkelijker wordt en er meer ruimte komt, je meer vrijheid en liefde voor jezelf gaat ervaren staat vast. De healing werkt door in jouw gehele systeem. Precies wat nu als eerste om aandacht vraagt om geheald te worden.

 

Wat klanten zeggen:

* Ik voelde een enorme zachte en krachtiger energie.
* Weer een prachtige sessie het bracht mij heel diep met veel rust in mijn lijf.

* Ik heb mijn energetisch team voor het eerst in het groot gezien.

* Ik bemerkte wel dat de pijn en stijfheid in mijn schouders  bijna weg was gisteren.

* Zo en zo gebeurd er iedere keer wat als we samen zijn.

Het was fijn gisterenavond. Ik voelde me heerlijk relaxed na afloop. En heb heerlijk geslapen. Gevoel dat de hoge energie gedurende de nacht het een en ander verschoven heeft.

*Ik word zo blij van jouw cadeaus op donderdagavond dat ik hier graag meer gebruik van wil maken.

* veel uitgeruster vanochtend

 

Meer persoonlijk:

* Mijn heftige menstruatie bloedingen zijn plots gestopt. Ik had een enorm ijzer te kort hierdoor. Nu ben ik al 5 weken “over tijd” Yes het lijkt erop dat ik klaar ben. Nergens geen last meer van ook geen de opvliegers.

* Bijzondere ervaring. Er gebeurde gelijk iets met mijn ademhaling. Die werd gelijk heel langzaam. Er gebeurde van alles bij mijn gezicht en mijn ogen. en later in de sessie . het was een heel aparte gewaarwording. Mijn adem was niet heel diep maar hel langzaam. Als ik had ingeademd duurde het heel lang voordat ik hoefde uit te ademen. Wel 50 sec. op een gegeven moment heb ik ze geteld, want het voelde heel apart. Het opende kennelijk ook iets in mijn borstgebied of zo. Zo voelde het heel aparte ademhaling het voelde heel lang, alsof mijn longen gevuld werden en daarna wachtte ik heel lang want ik had geen noodzaak om uit te ademen. Ik voelde koude in mijn lijf. Op zich wat het een fijn ervaring. Helaas weer niet goed geslapen en ik voelde ook niet veel verschil met mijn hoofdpijn. Mijn hoofd wil gewoon niet. Ik blijf gewoon enorme overprikkelingsklachten houden.

 

Deze klant is specialist in ademtechnieken. En heeft veel lichamelijke klanten op het moment. Hoe gaaf dat bij haar deze ademhaling naar boven kwam.
Bij elke ademteug voedt je je gehele systeem met zuurstof. Dit is ons levenselictor. Dit is het voedingsmiddel van elke 60 biljard cellen in je lichaam om alle processen in je lichaam hun werk te laten doen. Wat prachtig dat precies de healing hierop inspeelt. Zuurstof staat voor leven.

 

Wil je ook deze diepe transformatiehealing ervaren?

Geef je dan op via ellenlouter.cordium@gmail.com  of via https://ellenlouter.com/contact

 

Ik ben Ellen Louter en begeleid jouw naar Innerlijke meesterschap, puur Jezelf Zijn.

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€45,

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Ellen Louter
E-mail
ellenlouter.cordium@gmail.com
Bekijk de site van Organisator