Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass | Jezelf leren healen van oude gewoontepatronen die niet meer passen in wie je wilt zijn

26 februari | 12:00 - 14:00

€55

Door Ellen Louter

Magisch ik herinner me weer een nieuwe zeer krachtige healingsmethode, van mijn studielevens bij de Asthors het healersras. Zoals je van mij gewent bent de energie is hoog, het resultaat is verbluffend. Al dezelfde dag ervaar ik dat mijn oude patronen opgelost zijn en dat er meer ruimte is voor vernieuwing.
Verbluffend omdat er meestal een bepaalde tijd staat hier op aarde, om iets vanuit de energie in je realiteit neer te zetten.

Met veel plezier introduceer ik deze nieuwe healingsmethode voor jou.

Het wordt steeds makkelijker om patronen, situaties, delen waar je tegenaan loopt, waar je eigenlijk klaar mee bent, maar die toch steeds weer terug komen in jezelf en jouw realiteit op te ruimen. Je hebt er last van. Het houdt jezelf tegen met wie je wilt zijn en wie je werkelijk bent.

Je hebt de keuze voor jezelf gemaakt steeds meer te bewegen naar wie je werkelijk bent. Jouw unieke zelf tot expressie te brengen.

Je weet ik werk multidimensionaal. Daar ik een onderdeel van de Azez ben faciliteer ik de hoogste trilling, daar waar de energie steeds beweeglijker wordt, waardoor er steeds meer en makkelijker opgeruimd kan worden. Je leert je deze healingsmethode eigen te maken. Jij bent altijd leider in jouw proces, waardoor je zelf de verantwoordelijkheid neemt over je eigen acties. Je krijgt ook het zelfvertrouwen deze healingsmethode op jezelf toe te passen ten alle tijden, wanneer je weer uit oude gewoontes of patronen wilt stappen. Of wanneer je merkt dat je ingehaakt, meebewogen bent met een persoon, waar je nu duidelijkheid in krijgt. Dit patroon, gedachte, gevoel is niet van mij.

Gewoon omdat ze niet meer passen bij wie jij bent. Steeds meer in jouw unieke licht stappen die je werkelijk bent. Expressie gevend aan zelf.

Inschrijven kun je via ellenlouter6@gmail.com

Wat krijg je:

+ Een email van jou waarin je kort uitlegt wat je zou willen veranderen

+ je fundament verstevigen hier op aarde

+ jouw eenheidslicht in de bron ervaren

+ De Healingscoaching van deze nieuwe methode, waarbij je de vrijheid in jezelf, in jouw totale systeem zelf op jouw issue gaat ervaren.

+ Je leert hoe je deze healing altijd bij jezelf toe kan passen.

+ je leert dat je zelf altijd weer oude patronen die niet meer passen kan opruimen en vervangen voor nieuwe patronen waar jij blij van wordt. Waardoor je steeds meer vrijheid in jezelf ervaart en steeds meer van jezelf in jouw unieke licht zet.

Het traject Louteren waar ik deze healingsmethode ook deel, wordt steeds compacter unieker en uitgebreider. We gaan van 1 jaar naar 7 maanden. Omdat de trilling steeds hoger wordt, en de energie steeds losser kun je in een steeds kortere tijd, expressie geven aan jouw unieke magische zelf. Ontdekken dat jijzelf de Ware Magie bent.

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
€55

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Ellen Louter
E-mail:
ellenlouter.cordium@gmail.com
Bekijk de site van Organisator