Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klankconcert | Intrede Energetische Herfst

8 augustus | 15:00 - 16:15

€15

Door Henk Mosterdijk, Lung Ta Sound Healing

Klankconcert met als thema “Combinatie van Kracht en Inkeer in Jezelf: Groei en Rijping”.

In deze periode (de eerste maand van de energetisch herfst) bereid je je voor op de winter, het seizoen van de vernieuwing. Het is nu dus tijd om de balans op te maken en om na te denken over wat verworven is en daar lessen uit te trekken.

Daarom gaat de geest zich terugtrekken uit wereldse zaken en wordt vanuit het geweten beoordeeld wat winst en wat verlies heeft gebracht. Daardoor word je krachtiger, omdat er sprake is van zelfkennis, die voortkomt uit introspectie. Daardoor worden zowel je eigen kracht als je zwakheden steeds duidelijker voor je.

Het wordt aanbevolen om tijdens dit concert te gaan liggen op een comfortabel matje om zo optimaal mogelijk van de klanken te genieten. Het is echter absoluut niet verplicht om te gaan liggen, je kunt ook zittend de klanken goed beleven.

Het klankconcert begint met een kleine ontspanningsoefening (hoe meer ontspanning, hoe groter het effect van de klanken). Daarna een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen en vervolgens de klankrijke werkvormen waar het om gaat.
Het concert wordt afgesloten met een kleine ontspanningsoefening / meditatie, waardoor de diepe ontspanning en stilte in jezelf langer vastgehouden kan worden.

Na het afronden van het klankconcert kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact. Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

Kosten: € 15

Aanmelden en/of informatie:

Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing
info@lung-ta.nl
www.lung-ta.nl
Voor meer info over het klankconcert: https://www.lung-ta.nl/agenda

 

Gegevens

Datum:
8 augustus
Tijd:
15:00 - 16:15
Kosten:
€15
Site:
www.lung-ta.nl

Locatie

Cordium

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Site:
www.lung-ta.nl