Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klank Concert | Toppunt van de winter

21 december | 20:00 - 21:15

€15

Door Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing

Klank Concert met als thema “Afscheid nemen, loslaten en afronden – Terugkeer van het licht en leven”.
In deze periode gaat het over het besef, dat de dood echt bestaat, met name in de vorm van onontkoombaar verval. Oude ideeën en processen, die niet meer dragend zijn voor het voortgaande leven, zullen echt opgeruimd (moeten) worden. Hoe pijnlijk het afscheid nemen van alle illusies hier omheen soms ook is.

Verzet tegen dit onontkoombaar verval is zinloos en zou de schade alleen nog maar groter maken. Het gaat hier daadwerkelijk om afscheid nemen en loslaten.
Nadat alle vormen zijn afgestorven, blijft de laatste vrucht over, dat is de bezielde opbrengst in jou van het afgelopen najaar. Dat zijn jouw kiemen (intenties, ideeën en plannen), die in de loop van het volgend voorjaar wellicht zullen ontkiemen en vorm zullen krijgen.

De beleving van de winterzonnewende is hierbij essentieel, omdat je er dan bij stil staat, dat het licht en het leven weer terug zullen keren. Hierdoor zullen verbijsterende waarheden aan jou geopenbaard worden, die dien je te aanvaarden. Tussen Kerst en Driekoningen, volgt een periode van ultieme stilte en bezinning: De “Heilige Nachten”, een periode waarin nauwelijks of geen verschil is tussen het dag- en het nacht-bewustzijn en waarin mensen doorgaans veel meer (gaan) dromen.
Let dus dan goed op jouw dromen!

Het klankconcert begint met een kleine ontspanningsoefening (hoe meer ontspanning, hoe groter het effect van de klanken ). Daarna een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen en vervolgens de klankrijke werkvormen waar het om gaat.
Het concert wordt afgesloten met een kleine ontspanningsoefening / meditatie, waardoor de diepe ontspanning en stilte in jezelf langer vastgehouden kan worden.

Na het afronden van het klank concert kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact. Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

Kosten

€ 15

Aanmelden en/of informatie

Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing
info@lung-ta.nl
www.lung-ta.nl
Voor meer info over het klank concert: https://www.lung-ta.nl/agenda

Gegevens

Datum:
21 december
Tijd:
20:00 - 21:15
Kosten:
€15

Locatie

Cordium

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Site:
www.lung-ta.nl