Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klank Concert | Intrede van de lente

4 februari | 20:00 - 21:15

€17,50

Door Henk Mosterdijk, Lung Ta Sound Healing

Klank Concert met als thema “Het verwelkomen van de energetische lente: Organische groei van binnen – Verdieping van de verbinding met jouw bron”. Het is van het grootste belang, dat de groei van de zaden in letterlijke en figuurlijke zin veel aandacht krijgt onder meer door hen te beschermen en te onderhouden. Alleen dan ontwikkelt zich een goed wortelstelsel, dat een stevig fundament zal zijn voor verdere groei en ontwikkeling in de vormenwereld. Wie nieuwe ideeën of impulsen heeft, dient heel voorzichtig te zijn om die nu al in contact met anderen te willen brengen of om die nu al snel vorm aan te laten nemen. Er kan wel met anderen hierover gesproken worden, maar er mag niets weggegeven worden.

Het gaat in deze periode over de verbinding van jou met jouw innerlijke bron en over hoe jij die gebruikt en onderhoudt. Jouw bron is het beginpunt van jouzelf, de diepste grondslag van wie je bent. Jouw bron is het meest onveranderlijke aan jezelf. Voor jezelf en voor anderen is die niet direct zichtbaar. Je kunt daarover ook niet direct en duidelijk iets aan een ander meedelen. Alleen door je bewust te worden van jouw uitwerking op anderen en door op te merken, wat je teweegbrengt, kun je dieper tot jouw eigen wortels doordringen. Het is goed te letten op wat jouw werking op anderen is en wat jij voor anderen betekent. Daarbij moet je diep in jezelf afdalen, want zoals in een oude Chinese wijsheid wordt gesteld: Dat wanneer het touw te kort is, kan het water van de bron niet bereikt worden. Met andere woorden oppervlakkige zelfreflectie leidt nergens toe.

Indien nodig wordt het klankconcert ingeleid met een kleine ontspanningsoefening, want hoe meer ontspannen de deelnemer is, hoe groter de effecten van de klanken op hem of haar zijn. Het volgende onderdeel van het klank concert is dan in ieder geval een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen. Hierop volgt het klank concert zelf, waarin allerlei klankrijke werkvormen toegepast zullen worden.
Het concert wordt afgesloten met een kleine ontspanningsoefening / meditatie, waardoor de innerlijke diepe ontspanning en stilte langer vastgehouden kan worden.

Na het afronden van het klank concert kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact. Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

Kosten

€ 17,50

Aanmelden en/of informatie

Henk Mosterdijk

Lung Ta Sound Healing

Info@lung-ta.nl

www.lung-ta.nl

Voor meer info over het klank concert: https://www.lung-ta.nl/agenda

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
20:00 - 21:15
Kosten:
€17,50

Locatie

Cordium

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Site:
www.lung-ta.nl