Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klank Concert | Intrede van de Energetische Winter

5 november | 20:00 - 21:15

€15

Door Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing

Klank Concert met als thema “Loslaten van Illusies – Afbouwen”.

Gedurende de herfst zijn de zaden in de jou omringende natuur in de aarde gevallen, zij zullen in rust gezuiverd worden. In de aarde bouwt zich de energie op, die straks nodig is voor de groei. De kiemen (intenties, ideeën en plannen) in jou hebben intussen ook in jou “vruchtbare bodem” gevonden, zij zullen ook in rust gezuiverd worden. Maar nu wordt het dus eerst nog een tijdje stil, in de natuur en in jou.

De kracht van de winter zit vol paradoxen. Er is nieuw leven gehuld in de dood. Er vindt snelle groei plaats onder een dekmantel van rust. Uiterlijk is er rust, maar innerlijk is er groei. Als het lichaam wat langzamer beweegt, wordt de geest gezuiverd en bewegen de gedachten van het aardse naar het geestelijke.

Het wordt aanbevolen om tijdens dit concert te gaan liggen op een comfortabel matje om zo optimaal mogelijk van de klanken te genieten. Het is echter absoluut niet verplicht om te gaan liggen, je kunt ook zittend de klanken goed beleven alleen dan wel minder intens.

Het klank concert begint met een kleine ontspanningsoefening (hoe meer ontspanning, hoe groter het effect van de klanken ). Daarna een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen en vervolgens de klankrijke werkvormen waar het om gaat. Het concert wordt afgesloten met een kleine ontspanningsoefening / meditatie, waardoor de diepe ontspanning en stilte in jezelf langer vastgehouden kan worden. Na het afronden van het klank concert kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact. Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

Kosten

€ 15

Aanmelden en/of informatie

Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing
info@lung-ta.nl
www.lung-ta.nl
Voor meer info over het klank concert: https://www.lung-ta.nl/agenda

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
20:00 - 21:15
Kosten:
€15

Locatie

Cordium

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Site:
www.lung-ta.nl