Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Klank Concert | Hoogtepunt van de energetische winter

20 december 2022 | 20:00 - 21:15

€17,50

Door:
Henk Mosterdijk                       Sabine Buchholz
Lung Ta Sound Healing            Aardester Energetische Healing

Klank Concert met als thema “Hoogtepunt van de energetische winter:
De Winterzonnewende …”

Dinsdag 20 december is een mooi moment voor een meditatie voor jezelf, voor iedereen, die we meer licht, gezondheid en wijsheid toewensen en voor een wereld met meer stabiliteit, vertrouwen en compassie.

Wij kunnen echter ook mediteren om achter ons te laten, wat ons niet langer past, en om stil te staan bij wat we tot groei en bloei willen laten komen in onszelf en in ons leven.

Daarom ben ik heel blij, dat Sabine Bucholz van Aardester Energetische Healing en ik samen dit Healing Concert kunnen presenteren om deze med

 

itatie extra krachtig te maken. Binnen deze mooie samenwerking kan ik energetische velden creëren met mijn klanken en Sabine zal dan de energiestromen aansturen en finetunen.

Op 21 december (Midwinter) beleven wij tijdens de langste nacht de Winterzonnewende, rond deze datum maken wij de donkerste periode van het jaar mee en na deze datum gaan de dagen weer lengen.

De Winterzonnewende staat ook bekend als Yule, een Keltisch en Germaans feest. Met Yule wordt de geboorte van het licht met een feest gevierd. In de nacht van Midwinter is vuur heel belangrijk, want dat symboliseert de terugkeer van het licht (leven). Die terugkeer was heel belangrijk voor onze voorouders: Meer licht betekende meer zon, meer warmte en meer blijdschap en een nieuwe groeiperiode voor de gewassen. Lange tijd was het voor de mensen ook maar de vraag of het licht na de donkere periode echt terug zou keren, het was toen voor hen een spannende periode. Heel voorstelbaar, dat de terugkeer van het licht reden was voor een feest.

Kosten

€ 17.50

 

Aanmelden en/of informatie

Henk Mosterdijk

Lung Ta Sound Healing

Info@lung-ta.nl

www.lung-ta.nl

Voor meer info over het klank concert: https://www.lung-ta.nl/agenda

Gegevens

Datum:
20 december 2022
Tijd:
20:00 - 21:15
Kosten:
€17,50

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Bekijk de site van Organisator