Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klank Concert | Het verwelkomen van de energetische zomer

5 mei | 20:00 - 21:15

€17,50

Door Henk Mosterdijk, Lung Ta Sound Healing

Klank Concert met als thema “HET VERWELKOMEN VAN DE ENERGETISCHE ZOMER: JOUW EIGEN WERKING TOT IN DE VORM UITDRUKKEN”. In de energetische maand mei wordt zomerse pracht zichtbaar. De groei gaat in deze periode niet meer in eerste instantie over groter worden, maar over rijping. Rijping wil zeggen: Voller worden, duidelijker worden. Daardoor wordt de natuurlijke staat zowel van mensen als van objecten en processen ook duidelijk zichtbaar. De kracht van rijping is, dat naast het innerlijk rijpingsproces, er vertrouwen ontstaat, dat in de buitenwereld de juiste mens, de juiste situatie, de juiste gespreksgenoot en de juiste werkvorm gevonden zal worden, waardoor in figuurlijke zin kruisbestuiving en dus voortplanting plaats zal kunnen vinden.

In de loop van de zomer worden de vormen van jouw unieke eigen bijdrage getoetst aan de buitenwereld en als dat nodig is bijgesteld naar aanleiding van de reacties, die jij daarop ontvangen hebt. De kunst is dan in dit hele indalingsproces meer te vertrouwen op jouw gevoel en jouw intuïtie en minder te doen met jouw verstand.

Omdat alles in het volle licht komt te staan, komt ook datgene wat niet in orde of wat niet passend is aan het licht. Het leven kan jou dan plotsteling in een situatie brengen, die jij helemaal niet wenst. Misschien kun jij je daardoor niet op jouw gemak voelen en helemaal geen zin hebben om in moeilijkheden te geraken of met pijn geconfronteerd te worden. Je kunt dan het idee krijgen, dat het leven jou een streek geleverd heeft.

Toch zijn die moeilijkheden en die pijn inherent aan jouw snelle groei. Vaak blijkt later, dat de moeilijkheden een vorm van genade in vermomming zijn. Tevens blijkt dan, dat het leven je daarmee noodzakelijke lessen heeft aangeboden, waarvoor de persoonlijkheid van de mens niet (altijd) goed voor openstaat.

 

Kosten

€ 17.50

Aanmelden en/of informatie

Henk Mosterdijk
Lung Ta Sound Healing
Info@lung-ta.nl
www.lung-ta.nl
Voor meer info over het klank concert: https://www.lung-ta.nl/agenda

 

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
20:00 - 21:15
Kosten:
€17,50

Locatie

Cordium

Organisator

Henk Mosterdijk
E-mail:
info@lung-ta.nl
Site:
www.lung-ta.nl