Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismaking met de Zwarte Essentie: Vrede en macht

28 augustus | 13:30 - 17:00

gratis

Door Ko Bakker en Hassan Elkadi

De Zwarte Essentie vormt een grondkwaliteit in ons leven, en is zeer geschikt om kennis te maken met het pad van Essentie.

Wanneer deze Zwarte Essentie ons lichaam vult, voelen we een diepe vrede en een diep gevoel van intimiteit met onszelf, met de ander en het bestaan. Deze Essentie wist ons gepieker, wist twijfel en overmatig denken uit en het laat ons landen in diepe vrede en rust. Deze Essentie maakt het ons mogelijk om de kwesties rondom de angst voor de dood en de kwesties rondom twijfel en haat tegemoet te treden en op te lossen. We ervaren stilte, rust en direct weten. Onze intuïtie komt beschikbaar.

We krijgen toegang tot onze innerlijke beschermer van Essentie. Het is de aanwezigheid van Vrede en het toont ons wat ware macht is.

De informatiemiddag bestaat uit een combinatie van teachings, meditatie, inquiry (open zelfonderzoek) en sharings. Het geheel maakt dat je iets van deze Essentie kan ervaren. Deze Essentie is een van de centrale Essenties, en is deel van de cursus Leven vanuit Essentie.

Voor meer informatie, zie www.diamondlogos.nl

Praktische informatie  

Zaterdag 28 augustus 2021, van 13.30 tot 17 uur.
Teachers  Ko Bakker en Hassan Elkadi
Toegang gratis
Reserveren/informatie: ko_bakker@hetnet.nl; elkadi-5@hotmail.com; www.diamondlogos.nl.

 

 

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
gratis

Locatie

Cordium

Organisator

Diamond Logos Nederland
Telefoon:
06-30254344
E-mail:
ko_bakker@hetnet.nl
Site:
http://www.diamondlogos.nl