Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Introductieworkshop Soul Drumming

26 augustus 2022 | 10:00 - 17:00

€105

Door Isabella Verbruggen

Graag nodig ik je uit voor deze workshop waarin je de wereld van de framedrum kunt ontdekken, haar oorsprong, verbonden met oeroude vrouwelijke ritmetradities, de verschillende ritmen en het plezier van drummen. Je leert de vier basisstrokes op de Tardrum en enkele eenvoudige ritmen te spelen. Tenslotte spelen we samen de ritmen in cadans met de walkbeat.

Er zal steeds ruimte zijn om te luisteren, het effect van de ritmische muziek op je lichaam en geest te ervaren en in stilte te zijn.

Ongeacht leeftijd of muzikale ervaring, je bent welkom. Drums zijn aanwezig! Als je een drum in je bezit hebt, neem haar mee. In de aanschaf van een framedrum krijg je advies. Deze zijn vanaf € 45 in de handel.

Wanneer je je wilt bekwamen in het drummen is het mogelijk deel te nemen aan een Beginnerscursus of Jaartraining. Ook kun je na deze workshop in de nabije toekomst online een serie basislessen volgen. Echter deelname aan een drumcirkel in een rituele setting waarin we de wereld van de framedrum verkennen is verrijkend en geeft veelzijdigheid en diepgang aan je drumspel.

Deelname:  € 105, inclusief koffie en thee.

Tijdstip: 10.00-17.00uur, ontvangst vanaf 9.30 uur

Plaats: Cordium, De Ruyterstraat 65, Nijmegen. Cordium ligt op loopafstand van het centraal station.

Voor verdere info en opgave: info@isabellaverbruggen.nl tel. 06 222 82 433

 

klik hier voor de flyer in pdf

Gegevens

Datum:
26 augustus 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€105

Locatie

Cordium

Organisator

Isabella Verbruggen | Souldrumming
E-mail:
info@isabellaverbruggen.nl
Bekijk de site van Organisator