Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductieworkshop Core Energetica

1 mei | 10:00 - 17:00

€75

Core Energetica is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die tot doel heeft het zelfbewustzijn te versterken, gevoelens te verdiepen en innerlijke kracht te laten groeien.

In Core Energetica werken we met lichaam, gevoelens, geest, wil en spiritualiteit. In deze workshop zetten we gevoelens centraal.

In onze maatschappij hebben we een wat ongemakkelijke relatie met onze gevoelens. We schamen ons vaak voor gevoelens, vooral als we ze niet kunnen verklaren, of als we ze ongepast vinden. Dan onderdrukken we ze, we gaan er met ons hoofd “boven staan”. Of we zijn bang voor de heftigheid van gevoelens, bang dat ze “ons boven het hoofd groeien”, ons overweldigen. Maar juist als we ze onderdrukken krijgen ze die neiging!

Gevoelens huizen in ons lichaam, niet in ons hoofd. We hebben een lichaam om uitdrukking te geven aan gevoelens. Om te overleven, of om te communiceren en met medemensen contact erover te hebben. Als dat niet de bedoeling was waren we wel met alleen een hoofd geboren. Gevoelens en hun expressie kunnen primair zijn, bijvoorbeeld als je bang bent ren je weg, of als je verliefd bent wil je naar iemand toe. Maar het kan ook gecompliceerder liggen. Wat bijvoorbeeld als je je niet lekker voelt op je werk? Hoe druk je dat dan uit met je lichaam? Worden er misschien alsnog primaire overlevingsbewegingen wakker? En hoe communiceer je daar helder en constructief over?

In deze workshop gaan we onze gevoelens verkennen, beleven en uiten. Wie weet wat je tegenkomt, wie weet wat je los kunt laten.

De workshop wordt geleid door Francis Welten en Margo Bolenius.

De workshop is zeer geschikt voor mensen die erover denken de Transformatietraining (start juni 2021) te gaan doen.

Ontvangst vanaf 9.30 uur. Start 10.00 uur. Einde 17.00 uur.
Kosten: € 75 (inclusief koffie, thee en lunch)

Klik hier om je aan te melden

Klik hier voor de flyer in pdf.

Gegevens

Datum:
1 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€75
Site:
https://coreenergetics.nl/wp-content/uploads/2021/04/introductieworkshop-2021.05.01.pdf

Locatie

Cordium

Organisator

NICE – Netherlands Institute of Core Energetics
E-mail:
info@coreenergetica.nl
Site:
www.coreenergetics.nl