Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GAAT NIET DOOR | GroepsGeluk, systemisch werken in de klas (tweedaagse training)

21 januari | 09:30 - 17:00

€970

Door Désirée Farro

Training op donderdag 21 januari & donderdag 11 februari

Tweedaagse training inclusief alle GroepsGeluk-materialen, het GroepsGeluk-handboek en uitgebreide lunches.

Wil jij ook met een praktische methode het groepsproces in je groep/klas positief ondersteunen? Met de methode GroepsGeluk heb je als leerkracht/groepsleider een effectieve tool voor het creëren van een fijn pedagogisch klimaat en het aanleren van sociale vaardigheden.

Hoe werkt dat dan?

We zijn allemaal onderdeel van een systeem, sterker nog: tegelijkertijd zijn we onderdeel van meerdere systemen. De belangrijkste is wel het familiesysteem, maar ook je vriendenkring, de sportvereniging en de schoolklas waarvan je deel uitmaakt zijn systemen.

Binnen deze systemen leven kinderen en volwassenen met elkaar en beïnvloeden zij elkaar. Ook gebeurtenissen beïnvloeden de leden van het systeem en hun onderlinge relaties. Dit alles bij elkaar noemen we de dynamiek binnen het systeem.

Wanneer je deze dynamiek zichtbaar maakt in je klas, heb je als leerkracht direct handvatten om in lastige situaties snel de balans te laten herstellen. Via systemisch werken met GroepsGeluk maken leerlingen hun interne proces en beleving extern middels kleine poppetjes en ander klein materiaal. Hierdoor krijg je als leerkracht en als leerling inzicht in de processen die spelen in je klas. Je kunt daarbij denken aan groepsvorming, vriendschappen, pestsituaties, ruzies, onderlinge irritaties, druk gedrag van een groep etc.

Door de handvatten die je krijgt in deze tweedaagse workshop, kun je direct effectief aan het werk en hiermee de juiste balans in je groep bewerkstelligen.

Waar vind ik meer informatie?

www.groepsgeluk.nl

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€970

Locatie

Cordium

Organisator

Désirée Farro
Telefoon:
+31 (0)6-499 74 815
E-mail:
info@groepsgeluk.nl
Site:
www.groepsgeluk.nl