Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Core Energetica Introductieworkshop

18 juni | 10:00 - 17:00

€80

Tijdens deze dag maak je op een lichte en speelse manier kennis met Core Energetica. We focussen op het lichaam, op datgene wat het ons te vertellen heeft, en om dat te leren voelen en begrijpen. Je lichaam liegt niet, het spreekt altijd de waarheid. In deze workshop gaan we op zoek naar die waarheid door beweging, adem, energie en persoonlijke interactie. Je krijgt contact met de taal van je lichaam, en die is soms heel anders dan wat je hoofd je probeert te vertellen. Deze workshop is een uitgelezen kans om meer te weten te komen over Core Energetica en jezelf. Ook zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen over de opleidingen van het NICE.

Voor wie

Voor iedereen die kennis wil maken met Core Energetica en op zoek wil naar meer levensenergie. En voor mensen die erover denken de Beroepsopleiding (internationaal, voertaal Engels, 4 jaar) of de Transformatietraining (voertaal Nederlands, 2 jaar) te gaan doen. Beide starten in oktober 2022.

Door wie

De workshop wordt geleid door Francis Welten en Riet Mellink. Zij maken beiden deel uit van het teachersteam van de Transformatietraining.

 

Klik hier voor de flyer

 

 

 

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€80
Site:
https://coreenergetics.nl/nl/workshops-and-courses/

Locatie

Cordium

Organisator

NICE – Netherlands Institute of Core Energetics
E-mail:
info@coreenergetica.nl
Bekijk de site van Organisator