Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Chakra Massage Cursus 6, 20 nov en 4 dec

6 november | 10:00 - 17:00

€369

Door Anand Opleidingen

Deze cursus bestaat uit drie dagen: 6, 20 nov en 4 dec.

In deze cursus leer je om te gaan met en gebruik te maken van energie. Een chakra reiki massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen.

Het Griekse ‘holos’ betekent ‘geheel’. De cursus chakra massage gaat uit van dat geheel. Een techniek leren en die toepassen, dat kan iedereen. Maar hóé doe je dat? Als je een cliënt masseert, ervaar je soms hoofdpijn of vermoeidheid. Een cliënt kan op zijn beurt een bepaalde spanning bij jou ervaren en zich daardoor niet volledig aan een massage overgeven.

Dat gevoel heeft te maken met energie. Van je cliënt, van jou, of van allebei. Daar komt het woord ‘holistisch’ om de hoek kijken: die energie ervaar je, omdat jij en degene die je masseert één zijn. Dat is geen zelfgebreide visie, maar een wetenschappelijk onderbouwd verhaal, waarin kwantummechanica een grote rol speelt. Vertaald naar bijvoorbeeld de reguliere geneeskunde: een goede huisarts zal zich bij klachten ook niet beperken tot een symptoom, maar naar het geheel van oorzaak en gevolg kijken.

Klik hier voor complete informatie:

https://anand.nl/agenda/chakra-massage-2021-nijmegen/

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€369
Site:
https://anand.nl/agenda/chakra-massage-2021-nijmegen/

Locatie

Cordium

Organisator

Anand Opleidingen
Telefoon:
0757 - 112 133
E-mail:
info@anand.nl
Site:
www.anand.nl