Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ademcirkel Special met Lichaamswerk

17 februari | 19:00 - 22:00

€ 49,80

OVER DIT EVENEMENT

Met veel enthousiasme nemen Theresia (Soul Touch studio) en Inge je mee op adem-reis.

Deze ademcirkel is iets voor jou als je..
– graag meer in contact wilt komen met je gevoelens.
– voelt dat je mag ontspannen en (controle) mag loslaten.
– inspiratie en inzicht wilt ontvangen vanuit jouw innerlijke wijsheid.
– dichterbij je verlangens wilt komen en die extra wilt bekrachtigen in je leven.

Wat doet ademwerk?
Ademwerk is een brede term die voor veel ademtechnieken wordt ingezet. In deze ademcirkel werken we met de bewust verbonden adem. Dankzij de bewust verbonden ademhaling kunnen vastgezette sensaties – zoals spanning, emoties, herinneringen, overtuigingen en patronen – vrij komen en integreren. Je komt in een staat van zijn waarin alles kan gaan stromen.

Over Theresia
Met individuele ademcoaching, massages, ademcirkels en trainingen helpt ze – vanuit haar eigen praktijk Soul Touch Studio – jou op weg naar een leven vol aanwezigheid, ontspanning en verbinding. Haar werkwijze bestaat uit een krachtige mix van gespreksbegeleiding, ademcoaching, lichaamswerk en massage. Concreet en down to earth.

Over Inge
Inge heeft sinds de opening van haar ademcoaching praktijk (begin 2021) al vele ‘ademreizigers’ begeleid in zowel individuele ademsessies als ademcirkels. Ze ziet het als haar missie om jou te ondersteunen om met openheid te kijken naar jezelf. Om je menselijkheid te omarmen, zowel de onmetelijke kracht en potentie die in jou schuilt als ook de fragiele of pijnlijke – maar oh zo prachtige – stukken. Naast haar werk in Nijmegen geeft ze ook regelmatig workshops op bewuste festivals en retraites in Nederland en België.

Theresia en Inge creëren tijdens de ademcirkel een veilige en stevige bedding samen met een ervaren team. Er is genoeg aandacht en begeleiding voor alle deelnemers.

Wat kun je verwachten?
Je mag erop vertrouwen dat in een ademsessie precies aan het oppervlak zal komen waar jij nu klaar voor bent. Juist door samen te ademen in een groep kan je in een nog diepere staat van bewustzijn raken. Het laat jou je ware potentie voelen en je kunt inzicht & inspiratie ontvangen uit je diepste zijn. Het zal vast een avond worden met een lach en een traan, maar het brengt je bovenal een dosis liefde, lichtheid, inzicht en ontspanning.

..Ready for a deep dive?

Programma en details
– Inloop vanaf 18:50u
– Start 19:00 uur
– meditatie en intentie zetten
– lichaamsgerichte oefeningen en dansmeditatie
– (adem)oefeningen
– Uitleg en ruimte voor vragen
– ademsessie 60 minuten
– Ervaringen delen
– Samen eindigen om 22:00 uur

Bij verhindering willen we je vragen om je kaartje aan een vriend/vriendin of iemand anders te geven of door te verkopen. Laat ons dan even weten wie er in jouw plaats komt. We geven helaas geen geld terug.

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€ 49,80

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Inge Smeets
Telefoon:
06 22392818
E-mail:
inge.yoga.adem@gmail.com