Ochtend met Aandacht

Cordium

Iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust voor zichzelf en bewust met aandacht wilt stilstaan bij zijn of haar lichaam en binnenwereld. Een ochtend om helemaal op te laden, veelal in stilte, zonder afleidingen of to-do lijstjes. Je gedachten minder serieus te nemen of zelfs los te laten en enkel te 'zijn'. Lekker ontspannen en in contact komen met je lichaam. Een ochtend met een heerlijk programma met o.a. mindfulness, ademwerk, klankenbad, meditaties en oefeningen uit de positieve psychologie.

€59

Labyrint lopen

Oude Kleefsebaan 174 in Groesbeek

Labyrint… Ieder zoekt de eigen weg in het leven en wil onderzoeken wat hij of zij op die weg ontmoet. Dit is van alle tijden. In elke tijd zijn er modellen die hierbij hulp bieden. Het labyrint is zo’n model dat de toets der tijd heeft doorstaan. In elke tijd verschijnen ze en wordt de bedding ervaren die het schenkt aan de eigen zoektocht.

€45

8-weekse mindfulnesstraining – incl. stiltewandeling in de natuur (start)

Cordium

Deze 8-weekse mindfulnesstraining bevat elke week een thema, zoals ‘de wereld van de gedachten’, ‘Leren accepteren’ of ‘Luisteren naar je lichaam’. De laatste les is een georganiseerde stiltewandeling om al het geleerde samen te brengen en uit te voeren in de stilte en de natuur. De oefeningen voor thuis zijn opgenomen in het momentenboek (werkmap) en gelinkt aan de thema's van de lessen.

€295

Core Energetica Free Friday Night

Cordium

Voor mensen die het zichzelf gunnen! Begin opgeruimd aan het weekend met deze open workshop Core Energetica, met lichaamsgerichte oefeningen met jezelf en met anderen. De avonden worden steeds geleid door twee Core Energetica therapeuten, opgeleid door het Nederlands Instituut voor Core Energetica. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Gratis

CD-presentatie Amygdala

Cordium De Ruyterstraat 65, Nijmegen

Amygdala bestaat uit de 3 multi-instrumentalisten Frans van Geffen, Monique Appels en Niek Edeling. Hun muziek is het best te omschrijven als 'geïmproviseerde wereldmuziek'. Uit een aantal optredens hebben zij een nieuwe cd samengesteld met de aansprekende naam Zensuality. Een mix van diep-meditatieve nummers, speelse chaos en zinnenprikkelende swing. Laat je meenemen met nummers als 'Whales', 'Tree' en 'Clouds' op een volkomen denkbeeldige, fantastische reis.

€15

Cursus Ontspanningsmassage

Cordium De Ruyterstraat 65, Nijmegen

In de cursus ontspanningsmassage leer je in 2 dagen een algehele effectieve ontspannende massage te geven.

€229

Gratis proefles mindfulness

Cordium De Ruyterstraat 65, Nijmegen

Mindfulness is een ervaringsgerichte methode om in het hier en nu te komen door met aandacht stil te staan bij je lichaam en binnenwereld. Deze gratis proefles is voor iedereen die graag wilt ontdekken en ervaren wat mindfulness hem/haar kan brengen. Kom alleen of neem iemand mee. Het kan allemaal. De groep is vol bij acht deelnemers, dus meld je aan om jouw plekje te reserveren.

gratis

Workshop familieopstellingen

Cordium De Ruyterstraat 65, Nijmegen

Ben je nieuwsgierig naar hoe een familieopstelling werkt en wat het jou kan brengen? Zondag 16 oktober heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop familieopstellingen in Nijmegen. Tijdens de workshop kijken we onder andere naar jouw plek in het familiesysteem en of het systeem in balans is.

€15 – €45

Verdiepende workshop Chineng Qigong: Verbinding versus loslaten

Cordium De Ruyterstraat 65, Nijmegen

In deze workshop gaan we langer stilstaan bij het verbinden met onszelf, met de natuur, met helende krachten, en ook met het loslaten van wat we niet meer nodig hebben. Zoals gebruikelijk bij chineng qigong, gebruiken we ons lichaam in dit proces. Open voor iedereen!

€25

Cursus Holistic Pulsing

Cordium De Ruyterstraat 65, Nijmegen

Cursus Holistic Pulsing: in 2 dagen leer je een volledige behandeling! In de cursus holistic pulsing spreek je het natuurlijk ritme aan met zachtheid als basis.

€246